היום למדתי

• פותח הנושא kle
  • פורסם בתאריך

kle

New member
היום למדתי

את חוק ההיגוי ההפוך לחלק מכם זה אולי דבר שהוא מובן מאליו אבל אני לא נתקלתי בזה אחרי ההפגנה ישבנו בחומוס אסלי בתל אביב לא אפרט את השתלשלות השיחה אבל לימדו אותי את הקטע של ההיגוי ההפוך הגעתי לכביש ריק ופשוט התלהבתי אש אני מסובב ת`כידון ימינה האופנוע נוסע שמאלה ולהיפך הבאתי אותה בסללום... ועדיין יש לי חיוך על הפנים לכל מי שעדיין לא מכיר מומלץ לסגל את דרך הנהיגה הזו אז אם אתם מאלה שזה נשמע להם מופרך... זה הזמן לנסות ואם אתם מאלה שצוחקים על אנשים שלא יודעים דברים שאתם יודעים זה הזמן לצחוק!

vmax*

New member
אני צוחק ובוכה מבפנים..

אם גילית רק עכשיו אחלה.. רק חבל שרק תוך כדי סחבקיה מגלים דברים ולפעמים מאוחר מידי וזה אומר משהו על מבחני השליטה של משרדי הרישוי שעובדים כמו לפני 2000 שנה ועוד מלמדים את הרוכבים איך לאותת עם הידיים כאילו הם אופניים.. אני לא בא אליך בטענות אלא למערכת הכושלת..שמכשירה נהגים כדי שיתאבדו תוך כדי לימוד..כבר היו לי כמה ויכוחים עם מורים לנהיגה שעדיין מלמדים אפילו``בלימה נכונה`` עם הגלגל האחורי נראה אותם עושים את זה עם אופנוע כבד במהירות או חס וכרפס תוך כדי סיבוב מי שרוצה באמת ללמוד ולא מתוך``חומוסיה`` שיגש וירים טלפון למוטו וישאל על הקורס לנהיגה נכונה אני בטוח שימצא שם עוד הרבה דברים שלא שמעתם או באחד הגליונות האחרונים עמך הסליחה kle..

kle

New member
האמת היא שהשתלשלות השיחה היא

בעקבות שאלה שלי לגבי הקורס של גידי והבנאדם ששאלתי אותו הוא מורה נהיגה והוא עשה את הקורס ואמר בנוסף שלבד מהעובדה שאתה אכן לומד שם כיצד לנהוג נכון לשלוט באופנוע טוב וכו` היו לו כמה הסתייגויות כאשר העיקרית שבהן הייתה שכאשר אתה לומד את הדברים האלה ואף ממשיך לחלק ב של הקורס זה מגרה אותך לעשות דברים שבתכלס מסכנים אותך אף יותר מדרך נהיגתך לולא עברת את הקורס

vmax*

New member
חייב למחות..

הדברים שמלמדים שם נועדו ספציפית להוציא אותך מסכנות וכיצד לנהוג נכון ובשום אופן לא להפוך אותך ללהטוטן.. הרי האופנוע לא יעשה כלום בלי הראש שיושב מאחוריו..

Miss Mor

New member
אוי

אני עם מקסי, לא יודעת אם לבכות או לצחוק דבר כזה צריך לבוא לך בצורה טיבעית במידה ואתה מכיר את תגובת האופנוע שלך כבר בתור רוכבת צעירה (לפני 10 שנים) עשיתי זאת ונכון, לצערנו מלמדים שטויות בשיעורי הנהיגה בעצם לא מלמדים... אני אישית עשיתי סך הכל 6 שיעורים מה אפשר ללמוד בכל כך מעט זמן?! אז צחק`ה,באמת הגיע הזמן מזל טוב וסע בזהירות

למעלה