היום כמעט התפטרתי

natb1

New member
היום כמעט התפטרתי

כמו שכתבתי בתגובה לע(י)דו - אני מחכה לחוזה מחברת הסטארט-אפ. החוזה אמור להחתם בימים הקרובים, במידה ולא יהיו שינויים מרחיקי לכת. אבל אני כל כך שונאת את מה שאני עושה היום ומרגישה שאני לא מסוגלת יותר. העבודה הזו התאימה לי כסטודנטית, והיום כשאני עושה אותה ב-80% אני ממש מתענה. אז נורא התחשק לי היום להתפטר - אבל לעזוב מקום אחד מבלי שיש לי משהו סגור במקום זה בהחלט מטופש, בעיקר כשצריך לשלם שכר דירה. לפחות זה דירבן אותי לשלוח קורות חיים - חברים אמרו לי שעד שאני חותמת על חוזה להמשיך לשלוח קורות חיים, ולא התייחסתי ברצינות, אבל עכשיו אני מאמינה שאני צריכה לעשות את זה כדי שלא אאלץ להשאר כאן. אני שונאת את המצב הזה - מודה שלא חיפשתי כמו שצריך. אבל... אוף, נמאס לי. שייחתם כבר החוזה הזה.

ido77

New member
האמת,שאני לא כ"כ מבין...

המשרה שאת עוברת אליה היא משרה שונה מזו שאת עובדת בה כעת? או שמדובר רק בהרחבת אחוזי משרה? מה שבעצם בעיקר מטריד אותך זה שלא נחתם חוזה עדיין ואת חוששת שגם לא ייחתם? ואם יחתם, הבעייה העיקרית היא השכר הנמוך?... תראי, לפי איך שאת נשמעת נראה לי ששווה לך לשלוח קורות חיים גם אחרי שאת חותמת על החוזה. אחרי הכל מדובר באותה חברה, כך שלא תאלצי לנסות להסביר למעסיקים למה את רוצה לעזוב חברה אחרי חודש עבודה או משהו כזה.... אני יכול להגיד לך רק שאני עובד עכשיו בחברה שמסוגלת לשלם לי משכורת מאוד מאוד נמוכה (לא נכנס להם כמעט כסף), ולכן התחלתי לחפש עבודה. החדשות הרעות הן זה שזה די קשה, כל הקטע של חיפוש העבודה וממש לא קצר ואפילו מייאש לפעמים. החדשות הטובות הן שאני מקבל (ביינתיים) לא מעט פניות. מכיוון שנראה לי שהנסיון והרקורד שלי ושלך די דומה, אולי כדאי לך לעבור חזק על מודעות הדרושים בסוף-השבוע (למרות שאז תתחרי בי
...) אז שיהיה בהצלחה.

natb1

New member
לא. מצבך כנראה טוב יותר

העבודה שאני עובדת בה כרגע היא תמיכה טכנית <קולות של הקאה>. הגדלתי אחוזי משרה כאן כי בחברה שעבדתי בה במשרה חלקית בתור מתכנתת זה לא ממש הלך - הם כמעט נסגרו ולא אמרו לי. אז הגדלתי אחוזי משרה כאן ועזבתי שם, ועכשיו אני מחכה לחתום איתם על חוזה של שכר מ-א-ו-ד נמוך, אבל אני באמת רוצה לעבוד שם. מבחינה מקצועית זה מאוד יתרום לי ואולי יהיה בסדר. אני לא אחפש במקביל למרות שבטח איך שאחתום אקבל ים הצעות. אני אחכה כמה חודשים לראות איך הולך. מצבך כנראה טוב יותר משלי ואתה עושה את הדבר הכי נכון בזה שאתה דואג לעצמך. המון בהצלחה ותודה על האיכפתיות. אני אדווח.

ido77

New member
אהממ.....

מצבי לא בהכרח טוב יותר...אבל לא משנה :) . בכל מקרה חברת סטרט-אפ..יש סיכוי לאופציות וכיו"ב? בכל מקרה - בהצלחה!

למעלה