אמא. הייתי מתפגרת.
נ נעה בקולנוע New member 1/12/05 #38 למה??? היה דווקא די קל... במיוחד אחרי שלמדתי רטוריקה בקורסים למחוננים (אני יכולה להתקבל לשמיניה....) נ.ב-חברה שלי נמצאת בחוג הזה עכשיו ונתנו להם לכלתוב נאום על הכתבה הזאת...
למה??? היה דווקא די קל... במיוחד אחרי שלמדתי רטוריקה בקורסים למחוננים (אני יכולה להתקבל לשמיניה....) נ.ב-חברה שלי נמצאת בחוג הזה עכשיו ונתנו להם לכלתוב נאום על הכתבה הזאת...
מ מיכאל תתחתן איתי New member 29/11/05 #7 אמממ תאריך עברי עם תאריך לועזי לא ה הולך* ביחד! זה צריך להיות כ"ט באחד מהחודשים תשרי -אלול וצריכה להיות סיפרה מ1-31
אמממ תאריך עברי עם תאריך לועזי לא ה הולך* ביחד! זה צריך להיות כ"ט באחד מהחודשים תשרי -אלול וצריכה להיות סיפרה מ1-31
H hilasapir New member 29/11/05 #13 זה הולך ככה.... כ'ט=29 בגימטריה..... אז ה- 29 לנובמבר וזה בגלל שהחליטו לשלב תאריך חצי עיברי.....
ה הסוכנת מיאו New member 29/11/05 #18 מה את יודעת על זה../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif בגלל שזה יום חשוב מאוד ליהודים, הפכו את ה-29 ל-כ"ט... לא ידעת?..
מה את יודעת על זה../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif בגלל שזה יום חשוב מאוד ליהודים, הפכו את ה-29 ל-כ"ט... לא ידעת?..
נ נעה בקולנוע New member 30/11/05 #24 הילה את מחוננת... יש אחד קוראים לו אבנר הוא מחפש גאונים אני אכיר לך אותו... (סתם רציתי להשתמש במשפט הזה)
הילה את מחוננת... יש אחד קוראים לו אבנר הוא מחפש גאונים אני אכיר לך אותו... (סתם רציתי להשתמש במשפט הזה)
ה הסוכנת מיאו New member 1/12/05 #35 אני לומדת תרבות ישראל...../images/Emo54.gif בעצם זה אותו דבר לא?...
ה הסוכנת מיאו New member 2/12/05 #41 כן יש לי מורות שקוראות למקצוע../images/Emo54.gif הזה "מורשת"......................