היום יש

idiot box

New member
../images/Emo7.gif

כן זה ממש ממש עצוב למה לא נחמדה? (אם את רואה דוסון) אז צ´רלי שהוא פשוט אממ איך להגדיר... מושלם!! דומה ממש ממש לאבנר עומר ברנע יפה מאוד מאוד הוא פשוט יפה!! איך פשר להגיד שלו ואם הייתי יכולה הייתי אונסת אותו ואת יונתן ביחד אבל הם לא הו
בכל אופן את לא היית יוצאת עם הבנאדם הזה מרצונך?

shirakl

New member
ממש לא!

לדעתי הוא ממש מכוער וממש יצור! גם אם היו משלמים לי לא הייתי יוצאת איתו! רק לא זה!

pompii

New member
כן מה רע באבנר באמת?

נראה מצויין. ולidiot box את רואה דוסון? גם אני! את בפורום?

idiot box

New member
יאא

אם מוסיפים לך ל יוצא פלומפי מהשבק =) יאא סורי פשוט חשבתי על זה אז הייתי חייבת לרשום

Liri Kidman

New member
מישהו היה בסינמטק?

היה כזה כיף!!! רק התאכזבתי מכמה דברים...יעל הדר לא באה ונחשו מי בא?? עמרם שאני לא יודעת מה שמו וגם השוטר הזה שחוקר את רונה!!!!!!! דבר שני...סופי לא הייתה נחמדה אלי!!! :( אבל יעל דואני ויסמין דאימונד נחמדות לאללה!!!

..סופי נחמדה רק אליי...חח...

קשה לי להאמין לך שסופי לא היתה נחמדה אלייך, מאד קשה.... בכל מקרה, טוב שנהנת ילדה מגיע לך!!

idiot box

New member
גילפרנק לא היה

וסופי אמרה שהוא אף פעם לא בא לדבים האלה

LAE

New member
בטח, היא יודעת

לפני שהיא הלכה לסינמטק, היא אמרה לגיל "ממי, בא לך ללכת לסינמטק?" והא ענה לה: "מתוקה שלי, ממש לא בא לי להיות נחמד לכל המעריצים האלה בפעם המיליון בחצי שנה האחרונה. תלכי את, תפגיני נוכחות, תחזרי מהר הביתה ונשלים את החסר..." סתם. תראו, סביר להניח שהוא לא טיפוס של מסיבות ומפגשים עם מעריצים. הוא איש של תאטרון שעושה את העבודה והולך הביתה. לא בשבילו כל ה"שואו" הזה ע"י המעריצים.

idiot box

New member
זה שיר של incubus

וכל השמות האחרים היו טפוסים אז פשוט ניסיתי מה שעלה לי בראש וזה מה שיצא בסוף חפיף.. לא נראה לי שהוא סנוב נראה לי שהוא לא בקטע הזה של המעריצים כי הוא איש תאטרון

לאידיוט בוקס

אני חושבת שכן, אז מה אם הוא איש תאטרון גם נתי רביץ איש תאטרון והיה במסיבה, גם אסתי, גםיעל הדר, בן אדם צריך להשלים עם התפנית בחיים שלו, אבל לא נאה לו אבל אני חולה עליו עזית

idiot box

New member
כן אבל זה שונה

אולי במסיבה הוא היה חולה או משהו לא יודעת.. אבל זה דבר כזה של מעריצים וטליזיה לא נראה לי שהוא בקטע של זה עובדה שגם נתי רביץ יעל הדר ואסתי לא היו

בחיי שאני לא צוחקת, סופי נשמה!!

עזית, פגשת את סופי פעם? תדעי לך, שסופי צדקה שזה הבן שאם הכי אוהב והכי חם והכי יפה שפגשת בחיים שלך, את רואה אותה, את מתעוורת מהיופי שלה, והיא כזאת חייכנית וחברותית ומתוקה, את מתאהבת בה במקום, נשבעת לך! :)

למעלה