היום יש לי פלירט...

maxima

New member
היום יש לי פלירט...../images/Emo13.gif

פלירט עם הארון יש לי היום פלירט עם הארון זה פלירט שחוזר פעמיים בשנה בגיל וברון. פעמיים בשנה, הארון, דלתותיו לרווחה פוער, בשמחה ובששון מקבל סידור אחר. עם בוא הקיץ יש לנו פלירט שמח, המלבושים קלילים הכל ציבעוני ופורח. המעילים, הסוודרים ועוד בגדים "חמים" נארזים בשקיות, נסגרים, נאטמים. עם בוא החורף מתהפך הסידור, בגדי הקיץ לשקיות בגדי החורף לאיורור. הארון ואני מרוצים מהסידור הוא מתנקה ומתאוורר, משנה את פנימיותו ואותי זה מעורר.....(-: מעת לעת יש לנו פלירטוטים כאשר אני מוסיפה לו מספר פריטים. יש לי היום פלירט עם הארון......

קלייר11

New member
בוקר טוב מקסימונת../images/Emo140.gif

אצלי הפלירט החל לפני כחודש כאחת שסובלת מחום תמידי של 39 מעלות חחחחחחחחחחחחה תמיד קייץ אצלי בארון שונאתתתתתתתתתת את החום לו יכולתי לישון כדב בחורף את תרדמת הקייץ בהצלחה בפלירט יקירה

אנימו

New member
היי למפלרטטות. אמא שלי ז"ל אמרה

לי לא להכנס לאופרציה הזו לפני...שבועות. כי יכולים להיות מופתעים....ואני שומעת בקולה....

maxima

New member
אז תמיד יש לי בהישג יד...

ג'קט קליל או חולצנ ארוכת שרוול

דרדרית

New member
פלרטטנית יקרה - עניתי לך בשירה.....

ת'אמת... כשראיתי ת'כותרת- עמדתי משתוממת... מקסימה הנהדרת עומדת ומספרת על פלירט שהיא מתכננת... מה יהיה? מה יגידו השכנים? איך אסתכל לה בפנים? כשאחשוב על אלה המעללים??? ואז בשורה הראשונה נשמתי מיד לרווחה... מקסימה המקסימה אותנו מתחה ולנו הראתה כי המחשבה "הלא נקייה" היא מחשבה... שרק לראשי נכנסה... הולכת למכונת הכביסה לכבס ת'מחשבה ולהלבינה ולהוציא ממנה כל רעיון "רע"....

maxima

New member
דרדרית......זה מה שקורה..../images/Emo13.gif

לבעלי הראש בכחול....

חיניה

New member
כל הכבוד מקסימה

יש לך כשרון שירה. לי היה תמיד תאריך הסטורי להחלפת הארון:1 במאי.זה היה יום בחירה בעבודה וכיוצאת הנוער העובד ואח"כ מהכעס שההסתדרות לא עשתה עבורי יותר מאשר לשדוד אותי,נהגתי לקחת יום חופש שזו היתה מטרתו היחידה.בינתים ההרגל הפך טבע.אלא שבשנים האחרונות אני מזייפת והשנה כבר החלפתי לפני יומיים.

emmy5

New member
אולי נעשה ביחד פלירט ?

ארון שלי זקוק לחברה , תגידי כן ,אני באה .. ארון חמוד עם כל טוב , מחכה לחברה ומקסימה לזרוק ,לזרוק,לזרוק . הוא אומר לי , את לא טובה , את משאירה אותי , סגור... ואת מחכה ,להרזות ,להיות חתיחה .. מתי את בא? אני מחכה... לעזרה ..עד שנה הבאה .. אולי אוכל לקנות ארון חדש ... ולא צריך לזרוק ,כלום ,עד לפסח הבא .. אין לי פלירט ,ולא בטיח , רק לפעמים אני מציצה , לראות שהכל נמצא כמו שנה שעברה ... ואני קונה ,ועוד קונה , מידה ועוד מידה ...חה חה חה לבכות או לצחוק מי יודע שהיתה אותה חברה ? בלי עין רעה חה חה חה

maxima

New member
חחחח אממי...איזה יופי כתבת...../images/Emo140.gif

גם אני תמיד חושבת, בשנה הבאה ארד במשקל והבגד היפה שאני כה אוהבת יעלה עלי, אבל למדתי שזה לא קורה והארון מתמלא, אז.... אני לא זורקת, מעבירה למשפחות ניצרכות ואם ארזה אקנה חדש כי יגיע לי פרס

emmy5

New member
כל הכבוד לך ,מקסימה ..../images/Emo24.gif

את רואה שלא כל מחלה היא מדבקת .. אני נדבקתי קצת מהקשרון שלך , נדבקתי מהרעיון ..אבל לא מהחריצות ...... תמשיכי לכתוב ולצייר אני אוהבת אותך ונהנית . אממי

offe

New member
הגיעו ימות המשיח ../images/Emo140.gif

שירים אהבה לארון. מה שאני מכירה זה שיש בארונות הרבה אהבה - ולעתים היא יוצאת החוצה והמבין יבין. אני את ארונותיי מסדרת מיד כשעובר שבוע אחד ללא גשם. השבוע סידרתי ארונות בביתה של בתה של חברתי. מה לעשות וזאת אהבתי - הנה עוד סוג אחד של אהבה לארונות. מקסימה ודרדרית השיר והתגובה אליו דרדור מקסים. ערב נעים אֵפִי

emmy5,maksima, דרדרית ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני כבר זמן מה
הזה, לא משתתפת אלא סתם משוטטת ונהנת מכל רגע. כל כך הרבה כישרונות שיודעים להביעה את עצמם בחופשיות והנאה גדולה ממש כיףףףףףףףףףףףףף גדול מה שהביא אותי להגיב עכשין זה עניין ממש טרוויאלי עניין "הפלירט עם הארון" כך כך פשוט וכל כך יצירתי תמשיכו ותהנו אני מורידה לכבודכם את הכובע

למעלה