היום יש כוכב נולד

היום יש כוכב נולד

לא לשכוח לראות
אני ממש התמכרתי לתוכנית הזו!!! לא ייאמן כמה שזה עושה לי מצב רוח טוב
מומלץ לכולם..!!!!

lirandr

New member
../images/Emo5.gif

אם יש פה פסיכולוגים, הנה הפרוייקט הראשון שלכם...

PianoGirl20

New member
יוו, זה היה כל כך מצחיק!!!!!

אני פשוט נקרעתי מצחוק כל התוכנית!! הקטעים שהכי הצחיקו אותי היה עם ההוא ששר בצורה ממש דרמטית ונשבר לו הקול בקטעים מסויימים (ההוא שאחרי זה שר בשירותים), ההיא שעשתה חיקויים, הקטע שצביקה העמיד פנים כאילו שהוא מתמודד ורוצה לעבור את הטסט על המשאית ובכלל היו שם מלא קטעים קורעים.... בכל מקרה, אני חייבת להגיד שאת העונה הקודמת אני לא ראיתי בכלל בגלל 'כוכב נולד ' שהיה ממש גרוע, אבל העונה הזאת פשוט מדהימה!.. נראה לי שגם מבחינת הכשרונות, וגם מבחינת הקטעים עצמם. שווה לראות!

Tomerico5

New member
רק האודישנים מצחיקים! כל חסרי הביקורת העצמית

שבטוחים שהם הדבר הבא! כל הפדיחות וכל ההסתלבטויות של ה"שופטים", ואלה שנפגעים ומתחילים להגיד, בכלל לא רציתי את זה, התוכנית לא שווה את זה (אחרי שהם יתביישו יומיים בשמש וישנו על קרטון ברחוב), כשמתחיל כוכב נולד עצמו, התוכנית הופכת משעממת ורדודה להפליא... סתם חסרת ייחוד... והפרסומות טוחנות את השכל....(נו... ערוץ שתיים)... לאן נעלמו המסודרים לאן?

אני צריך השלמות

כי לא ראיתי הכל. למה ההוא שר בשירותים? והחיקויים היו ענקיים, ושבוע שעבר השיר "את מקנאה". בכל מקרה, נגמרו האודינים אז אני מפסיק לראות. אני לא אוהב קאברים מלוקקים בד"כ. למרות שיש כמה מתמודדות איכותיות (בכמה מובנים). אני אחזור לגמר.

silverhawk

New member
כי הוא התרגש על הבמה

ואז הם נזכרו שצביקה שמע אותו במקרה שר בשירותים, ושם הוא שר טוב. ואני איתך - רק האודישנים מעניינים (ועל הגמר נחשוב).

חחח ליבי, לא האמנתי עד עכשיו

שאת באמת רואה את זה.. :) על פי הרשמים שלי מהעונות הקודמות, שראיתי באופן מאוד חלקי, לא התכוונתי לראות את העונה הזאת כלל. אבל ברגע אחד של שיעמום הדלקתי לנסות לראות איך זה הפעם ומייד ראיתי ברצף 3 אנשים מצחיקים במיוחד שחשבו שהם הדבר הבא של המוסיקה הישראלית אבל בעצם לא ידעו לשיר בכלל, וזה היה פשוט קורע. מאז אני ממשיך לראות כי מסתבר שמדובר בתוכנית בידור ממש יפה, מוסיקה טובה וזמרים יפים אני שומע במקומות אחרים. האלה שעברו בינתיים לא הרשימו אותי במיוחד ברובם, אם כי היתה היום מישהי שכתבה שיר מקורי לא רע בכלל, אחד הדברים הבודדים בתוכנית שהתחברתי אליהם מבחינה מוסיקלית באמת, והיא באמת ראויה לציון.

dudwity

New member
דבר אחד נשגב מבינתי

אני מידי פעם צופה בתוכנית כדי לקבל רעינות מה לנגן, והשופטים פשוט מזעזעים לפעמים. לפעמים אני מבין את דבריהם, לפעמים אני מסכים איתם, אבל ריבונו של עולם, בקטע של דיקציה ועוד אלף דברים נוספים, מי הם בכלל שיעירו למישהו? הם בעצמם שרים נוראי. רק דעתי:)

unholy

New member
האמת

שכוכב נולד הוא צל חיוור לחלוטין של אמריקן איידול...שהוא הרבה יותר טוב, הרבה יותר מופרע...והרבה אבל הרבה יותר הזוי מילא אנשים בלי מודעות עצמית מגיעים לשם אנשים באמת מטורפים וזה כ"כ אבל כ"כ מצחיק שבכיתי באחד הפרקים... כוכב נולד משעשע לאללה...אבל לא מדגדג את אמריקן איידול

המתמודד האהוב עלי היה המאפיוזו הרוסי

וסליחה מכולם, אבל זו לא סטיגמה עדתית... לפני שבוע, בתכנית של יום ו', הגיע מתמודד גדל גוף, כנראה מתאבק או מתאגרף בעברו, לבוש בחליפת שלושה חלקים... הוא ממש הפחיד אותי הבחור הזה, שכנראה עובד כגובה חובות של המאפיה. בכל אופן, הוא לא עבר את האודישן, ולבסוף מאוד שמחתי לגלות שגם מפיקי התכנית ראו בו מאפיוזו, וירדו עליו טיפה עם פרומו של "הסנדק 5"... דבר אחד אני לא ממש מבין: למה המתמודדים באים לאודישן עם חומר מקורי שלהם? מאוד קשה להעריך אותם ככה. החוכמה, לדעתי, היא לקחת שיר מוכר ולתת לו אינטרפציה אישית. (בשביל זה יש את שיר האודישנים, שכולם חיייבים לשיר). אני מנסה לדמיין את רוברט אלן צימרמן מגיע לכזה אודישן, ושר בפני חבר השופטים את "נוקש על שערי גן- עדן", או "נישאת ברוח", או למשל את "אל תחשבי פעמיים, זה בסדר"... כי למען האמת, לקח לי קצת להבין את הגדולה של צימרמן (הידוע לנו יותר בשם בוב דילן) כיוצר. כזמר, אין על מה לדבר... עם קול כמו שלו הייתי מזמן חושב על קריירה בתור שמאי רכב דאנטה

lollapalooza

New member
אולי, אם יכוונו לי אקדח לראש.

אחד הדברים הכי גרועים שקרו לטלוויזיה ולתרבות. זוועה.

למעלה