היום יש ביטוי חדש

yoyo10

New member
היום יש ביטוי חדש

במשחק האסוציאציות הביטוי הוא: שעות נוספות מה אומר לכם הביטוי מה הדבר הרשון שעולנ לכן לראש

מעלה בי חלחלה../images/Emo5.gif

אבל אצלנו צריך אישור מיוחד לשעות נוספות - אז זה בסדר - אי אפשר להשאיר אותי כך סתם.

aduda

New member
../images/Emo98.gifאיך זה

אם את מזכירה איך את מסתדרת עם כתיבה ,במקצוע הזה צריך לכתוב ולקרוא היטב אז זה לא מסתדר לי עם דיסלקציה. חוץ מזה שעות נוספות זה עלול להיות לא רק כסף אלא גם פגישה עם הבוס.....

yoyo10

New member
אני יותר מנהלת אדמניסטרטיבית

העבודה שלי יותר מנהלית אין כמעט הדפסות כאן ואנגלית אני לא קוראת אבל יש לי תוכנה שמקריאה לי

גם אני דיסקלטית ומזכירה

כנראה שלדיסלקטים יש גישה למחשבים וזו תכונה חשובה מאוד אצל מזכיר/ה אני דיסלקטית ואני מזכירה כבר המון שנים. באחת ממשרותי הייתי אפילו מנהלת לשכת מנכ"ל של קבוצת מפעלים. ובעניין השעות הנוספות, היום עם המיתון דורשים שעות נוספות ללא תוספת

אז ככה

בתור בחור שיש לו רמה מסיומת של דיסלקציה אני יכול להגיד שבדרך כלל אנשים שיש להם בעיות דיסלקציה יש להם גישה למחשב כי החשיבה שלהם היא לוגית וכן הם פיקחים ותאמינו לי אני מדבר מתוך ניסיון אישי שלי שיהיה בהצלחה ותמיד לשמור על מורל גבוה בעבודה ושאף אחד לא יגיד לך שהוא יותר טוב ממך

אין חיה כזאת...

שעות נוספות אין חיה כזאת אצלנו, כלומר כולנו נדרשים לעבוד כמה שצריך. יש אומנם שעון נוכחות אבל הוא טובה רק כאשר יש חוסר בשעות. מעבר לכך הכל על פי העבודה וכמובן שאין תמורה נוספת הכל כלול. חוקי או לא, לא ממש משנה. ככה עובדים אצלנו. האמת קשה אבל מתסדרים

goldyboy

New member
שעות נוספות

פעם התלהבתי מלעשות שעות נוספות כי חשבתי שזה יכניס לי יותר כסף, עד שהבנתי שזה לא. כאן בארץ ככל שאתה מרוויח יותר ככה אתה מקבל פחות (מי אמר מס הכנסה ששותה לנו את הדם?). אז היום אני לא מתלהב מלעשות שעות נוספות. רק אם צריך. זה לא שווה הרבה.

למעלה