11 עד 12 וחצי תחרות היסתכלתי סוואל מושלם הלך במרינה גלים ארוכים שעם הזמן הים ירד אבל לא כל כך והגל ניפתח ונהיה עוד יותר ארוך!\ מ12 וחצי עד 3 חוף אחד משמאל למרינה גלים מטורפים טיפה אחרי השובר אבל לעיתים רבות הגל סגור והגל לא סוחב למרות שתפסתי כמה גלים מענייניםףאבל בכל זאת יותר מדי אנשים הקיצר היה פצצות במיוחד שתפסתי גל 3 תרגילים מדהים אוף דלים חלש קאטבק לבוטום טורן לעלייה של אוף דליפ ושהייתי למעלה ניסגר הגל וירדתי איתו איכשהו קיצר היה חרא אני סתם מתלהב כי פוול זמן לא הייתי בים אז אני נהניתי מהרגיל
טוב שלא אמרת..: ואחרי זה עליתי לאיזה אוף דה ליפ חמוד... ולקראת הסוף פלוטר ופתאום הגל המשיך....אז דפקתי עוד איזה אריאל יפה ניכנסתי לצינור ואז סיימתי בקפיצה מהגל לגובה 40 מ' ונחשו מה?!?!? גם נחתתי..." יאללה אחי אל תשחק אותה פה.... בן כמה אתה?!?!
זה היה חתיכת פוקס של גל טוב וסולידי ולחתוך טיפה את הגל לשנות כיוון לרדת למטה לנסות עוד פעם לחתוך אבל ליפול עם השבירה....(זה התרגיל בלי השמות שלו) קיצר היגזמת זה לא קל אבל יש פוקסים יפים
יענו חוף אחד צפונה מהמרינה... הייתי 12 וחצי עד 3 הגלשן שלי ULTRA WAVE לבן אבל הייתי היחידי עם החליפה שהייתה לי רק עם החליפה יכולתה לזהות אותי עזוב יותר מדי אנשים שונאים אותי פה אז אני לא יפרט
היה המון אנשים ראיתי את האור כמה פעמים איזה פחד! למרות שדאבוש הפציץ אבל היפחיד אותי ללכת לשמה.. איזה סוואל היה במרינה אה? משהו BEST חבל הייתה תחרות ביזבוז של יום מושלם במרינה!