היום ילדתי 3 ילדים!

Mor L

New member
היום ילדתי 3 ילדים!

ואחד בעוד שבוע! XDDD זהו סיימתי 3 מהעבודות הגשה ונותרה לי רק אחת שקיבלתי הערכת זמן ליום חמישי תודה לכולכם על התמיכה! כתבתי את כל מילות השירים המצורפים לפי התרגום האנגלית המלא שלהם שיש בחוברת שבאה עם הדיסק של השירים שתי העבודות האחרות היו במוזיקה שחורה על הבלוז, ובספרות הודית על האפוס הראמאינה אם אני מקבלת במוזיה 75 אני מרוצה, ואם אני מקבלת בהודית 80 אני בשמיים אבל על העבודה על שג'ריאן לא התפשרתי בגרוש ולכן אני לא מוכנה לקבל פחות מ-96!

פרויז1

New member
כל הכבוד,

מחזיק לך אצבעות. מקווה שהציונים יפתיעו אותך לטובה. תגיד! שאלה : יש גם מילגוּוּוּוּוּת

Mor L

New member
לי אין מלגות לימודים

אבל אני לא יודעת מה זה מילגוּת עם שורוק

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מילגוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּת זה מלגות, עם חולם מלא, רק במבטא פרסי D

פרויז1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את לוּ יוּדעת מה זה מילגוּוּוּת
חוֹבּ בַּסֵה

פרויז1

New member
רחלמוווווווווווווווווווווו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בבא, כוג'אי?

Mor L

New member
הרגע הערתי בטלפון את המורה שלי!!!

איזה קטעים!! היא לא החזירה לי אימייל ונהיה כבר מסוכן אז התקשרתי אליה לפני כמה דקות והיא נשמעה כולה ישנה מסטולה! ישר אמרתי שאני מצטערת שהערתי אותה והיא אמרה :ממש לא, ככה אני נשמעת?" בקול סהרורי לגמרי! אמרתי לה שעדיין אין לי כיוון מדויק לעבודה והיא אמרה לי להתקשר מאוחר יותר, ואמרתי לה שאני מסיימת מ-2 בצהריים ויש לי את כל היום להיות בספריה, והיא אמרה לי להתקשר ב-2 ושהיא תקרא את האימייל שלי עד אז איזו פאדיחה!! אבל היא פשוט מאמיייייייייייי!! אין עוד מורה כמוה :)))))

Mor L

New member
חזרתי היום הביתה רק ב-9 בערב....

משעה 2 הייתי בספריה עד 7 בערב וחיפשתי את החומרים שהיא אמרה לי לקרוא וצילמתי אותם... היא כזאת מתוקה!!! חצי שעה היא היתה איתי בטלפון והסבירה לי בדיוק צעד צעד מה אני צריכה לעשות, ואיזה חומרים לקרוא, וכיוונים לשאלות חקר והיא הכתיבה לי בטלפון את הכל ומה שלא הספקתי לרשום אז היא חזרה על המשפט בשבילי די אין דברים כאלה! העבודה צריכה להיות מוגשת ביום חמישי ככה שלקבל ציון זה בלתי אפשרי לפני שהגשתי XD אבל..... קיבלתי ציון על עבודה אחרת שהגשתי שמזה פחדתי כי לא הבנתי כלום מה אני צריכה לעשות לא טוב ולא רע, ציון 85 שזה הסטנדרט ולא אומר שום דבר, כמו מים שהם נייטרלים

פרויז1

New member
יפה! אומנם

לא הצטיינות יתירה, אבל גם אין לך בכלל מה להתבייש ב - 85
מגיע לך אלבום של שג'ריאן

למעלה