היום יומולדת......

greeneye

New member
היום יומולדת......

לסאאאאאאפ!!! גירל, את קטנטנה! את בת 14! יופי! המון בלון!
מתנות! (כי זה הכייייי חשוב!!)
המפ... המון קיציס ופרידמן לשנה זו. געעעעע פתחי את הציוררר בגדול! (כתוב שם משו פשוט.....)

../images/Emo140.gifספיייייייייייייייייייייייר../images/Emo140.gif

המון מז"לט (ממוטה זהובה לועסת טלה) שיהיה לך את היומולדת הכיייי שמח בעולם! עם הרבה חיבקוקים ונישקוקים!
ויש לך ד"ש מאור

kfm

New member
ספירללללההההההההההה!!../images/Emo65.gif

מזל טוף!!!!!!!!!!!! שיהיה לך רק טוף!! וי לאביוווווווו!!!!! (ואם תסכימי להצטרף אלי, אני פשוט....צכה...ל..חפש משו בספריה. כן. א...עבודה. חשובה מאוד! בדיוק..!..) אז יומולדת שמייח והרבה מזל טוף (למה נדמה לי שאמרתי את זה כבר
), גם מאביב
,(ה-
).....

greeneye

New member
מאיפה זה?????

זה הפרק! הפרק עם ה- "ושלפתי את סכין הקומנדו שלי.....איפה הסכין הזאת!? זה לא בתיק!" *מחפש בכל הרחבה מסביבו, מרים את ספר החיים* קיציס: "אה! זה ספר החיים!" *כולם נקרעים*

mati88

New member
מזלללללללללל טווווווווווווווווב../images/Emo70.gif

מווווווווווואה!!!!! מתה עליך ילדונת מלא מלא מזל טובים וכל מיני דברים אחרים.....שיהיה לך רק טוב....וזהו זה (ולא אחרת!....חה חה..תודו שקרעתי אותכם....) בה בי יום טוב...

את יודעת שכרגע הרסת לי הכל

ובעצם ספיר=/=greeneye או למאגניבים: ספיר!=greeneye ואני אפילו לא מצחיקה. חפיף, וותרו לי. וכן, אני צריכה להתחיל לקרוא את כל ההודעות. ועד הסוף. לא נורא. מזל טוב.

יש לי חשק עכשיו לכתוב הרבה הודעות

אז רק חזרתי להודיע שכן, אני יודעת שאני לא מגלה פה כלום. להת'.

greeneye

New member
הא?

לא לאאא אנחנו לא אותה אחת! הנה כמה דברים שיעזרו לך להבדיל- 10 דברים איך לדעת שפגשת אותי ולא את ספיר ולהפך. 1. ספיר גבוהה, אני לא. 2. ספיר המפ...מפותחת. אני לא. 3. ספיר יכולה בקלות להגיד להפקה שהיא בת 18 ותיכנס בקלות, אני ספק אם אני אגיד שאני בגיל שלי יאמינו לי. 4. לספיר יש תלתלים! לי יש משהו לא מזוהה. משהו בין גלי למתימר להיות חלק ורוצה אבל לא מצליח לו. 5. ספיר אוהבת את אביב גפן. אני לא. 6. אם מישהי אומרת "הנה איל" בקול אדיש כאילו זה חבר מהפלמ"ח- זו ספיר. 7. אם מישהי מתחילה לצווח- "זה קיציס!!!!!!" בקולי קולות וקופצת מעלה ומטה- זו אני. 8. אם יש מישהי שקטה- זו תאמיד ספיר. זו לא יכולה להיות אני. כשטל חילק את החלק במוח שמפסיק את הדיבור, הוא פסח עלי. 9. אם תראו ילדה עם בלונים שחסר לה הבלון הלבן עם ה3 הקטנים בפנים- זו ספיר. אחד היחידים שהביאו לי שנה שעברה- זה הלבן הזה. 10. ספיר פגשה את ליהי. אז אם ליהי אומרת שזו ספיר- תאמינו לה. כי אותי היא לא פגשה. סוף.

חחחחחחחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בחיים לא אשכח איך עמדנו בכניסה לאולפנים כל אחת יותר לחוצה מהשנייה ואז ספיר באה ביציאה: "אהה..הנה איל".

greeneye

New member
טחחחחחחח כן....

זה קרה גם פעם לפני. יצאנו מהאוטו, היינו בטוחות שאנחנו מאחרות- פתאום היא אומרת לי- "הנה קיציס" בשיא הרוגע. ואני כזה- "איפה?!?!?" "שם". מצביעה על המדרכה בצד השני. איל מטייל לו ונכנס בהמון שלא שם לב בכלל...

פIלי

New member
המממ... רגע.

אז בעצם את אומרת שאם ליש אומרת "הנה זאת בלי הבלונים", ומצביעה על אחת גבוהה שלא שרה אביב גפן אבל מצד שני השיער שלה לא מתולתל, זאת את. נכון?

למעלה