היום יומולדת!!

היום יומולדת!!

היום יומולדת היום יומולדת לחלב! קדימה! כולם ביחד: "מזל טוב לחלב"!!!!

blixgirl

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif../images/Emo49.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח
מלאן מזלטובים
בליקסי

ribber

New member
חג לה שמח ../images/Emo47.gif ../images/Emo49.gif

וזר לה פורח
היום יום הולאאדת לחאאאאלב!

תודה תודה!

באמת, לא הייתם צריכים... באמת תודה. הופך את הזקנה לקלה יותר... האם ידעתם, שעשר השנים היפות ביותר בחיי האשה הן גיל 29? או כמו שנני פיין אמרה: "כשאהיה בת 30, אני אהיה בת 40".... אני היום בסה"כ בת 29 (בפעם הרביעית...)

בהזדמנות חגיגית זאת,

אני רוצה לאחל יומולדת שמח (ומבדח) לבאטריקס, מלכת הולנד, שגם היא, כחלב, ילידת 31 בינואר! מזל טוב מלכה'לה!

little wave

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif HAPPY BIRTHDAY...

TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY מוקצפת...... HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!! שכל משאלות ליבך יתגשמו, מזל-טוב ועד מאה ועשרים.

roniboom

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifשיהיה במזל טוב

הרבה בריאות ואושר שמחה ואהבה !!! תעשי חיים, תחגגי מאחלת מכל ה לב -אני

adimayer

New member
מזל טוב בובה ../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif

אושר אושר אושר ועוד אושר גם עושר לא מזיק. למרות המזג החורפי אני מקווה שתעשי היום חיים. יום הולדת שמח שמח שמח

een ogenblik

New member
GELUKKIG VERJAARDAG../images/Emo49.gif

ויום ההולדת של המלכה הוא ב-30 לאפריל! (טוב בסדר, אני יודעת שזה לא לגמרי נכון, אבל מוצא חן בעיני שמדינה הכריזה על תאריך היומולדת שלי כחג לאומי.)

המלכה האם...

ושוב תודה לכולם! אפילו מחברת כוח האדם קיבלתי "מתנה" - ראיון עבודה בחברה היפנית - לשני תפקידים - אחד מהם כנראה בעברית! בטעות עוד עלול להיות לי טוב באמת! המקציף מפנק אותי והכל יפה לי היום!

למעלה