היום יומולדת לטום כולם לשמוח ולרקוד היום יומוולדת לטום הארן החתיך והשנון
T Tinkerblack New member 10/12/04 #1 היום יומולדת לטום כולם לשמוח ולרקוד היום יומוולדת לטום הארן החתיך והשנון
מ מיוני New member 10/12/04 #3 מזל טוב לטום!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo107.gif המון מזל טוב לראם שאין עליו שכולנו שנאנו ואהבנו בו זמנית בעל האוספים והמאסטר לשעבר שימשיך להיות חתיך ושיפתח אופנת ברזלים בגבות תמונה
מזל טוב לטום!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo107.gif המון מזל טוב לראם שאין עליו שכולנו שנאנו ואהבנו בו זמנית בעל האוספים והמאסטר לשעבר שימשיך להיות חתיך ושיפתח אופנת ברזלים בגבות תמונה
I Ivy Riddle New member 10/12/04 #4 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב טום זה השחקן של ראם? לא פלא שהייתי דלוקה עליו לכמה זמן (יא בוגדת בטום רידל שכמותך!) אני לא! (את כן!) אין מצב! (בוגדת!) סתום כבר פיצול אישיות! (לא אני אשתלט על העולם!) לא אם אני יעצור אותך! ..... ...... ...... ......... אה כן, מזל טוב
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב טום זה השחקן של ראם? לא פלא שהייתי דלוקה עליו לכמה זמן (יא בוגדת בטום רידל שכמותך!) אני לא! (את כן!) אין מצב! (בוגדת!) סתום כבר פיצול אישיות! (לא אני אשתלט על העולם!) לא אם אני יעצור אותך! ..... ...... ...... ......... אה כן, מזל טוב
ק קרניjack New member 10/12/04 #5 מזל טובב../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif יומולדת שמחחחחח לשחקן המהממם והמדהים שבסידרה אבל למה זה נראה שאת כותבת את ההודעה בביאוס
מזל טובב../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif יומולדת שמחחחחח לשחקן המהממם והמדהים שבסידרה אבל למה זה נראה שאת כותבת את ההודעה בביאוס