היום יומולדת! אני בת 14!!!
א אורית א.ס. New member 25/2/02 #2 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב
A AYELET1 New member 25/2/02 #5 נטע היקרה- מזל טוב../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif ואושר ושמחה!!! איילת
א אחותו של שקספיר New member 25/2/02 #7 תגידי ,מתי כבר נזכה לרקוד בחתונה שלך? יש לי בחור קסם להכיר לך.רוצה? את כבר בת 14 ,למה את עוד מחכה? אל תקחי אותי ברצינות. שיהיה לך מלאן ת´אלפים מזל טובים. וזר שלם עבורך.
תגידי ,מתי כבר נזכה לרקוד בחתונה שלך? יש לי בחור קסם להכיר לך.רוצה? את כבר בת 14 ,למה את עוד מחכה? אל תקחי אותי ברצינות. שיהיה לך מלאן ת´אלפים מזל טובים. וזר שלם עבורך.
S Solinari -L- Noitari New member 26/2/02 #8 וואי! איך נבהלתי! ../images/Emo9.gif בדיוק חזרתי ממסיבת ההפתעה-כבר-לא-כל-כך שלי! תודה לכולכם!!! ~A Black Crow~
וואי! איך נבהלתי! ../images/Emo9.gif בדיוק חזרתי ממסיבת ההפתעה-כבר-לא-כל-כך שלי! תודה לכולכם!!! ~A Black Crow~
B bimbo. New member 27/2/02 #11 נטוש מתוקה - שיהיה לך רק טוב בחיים. ותדעי, אש"ש מתכוונת בצחוק, אבל בסוף זה בא ברצינות. המון מזל טוב ושמחה.
נטוש מתוקה - שיהיה לך רק טוב בחיים. ותדעי, אש"ש מתכוונת בצחוק, אבל בסוף זה בא ברצינות. המון מזל טוב ושמחה.
S Solinari -L- Noitari New member 26/2/02 #9 ../images/Emo51.gif לכולכם!!! רק חיים יפים!!!../images/Emo20.gif
D DizzyMissLizzy New member 27/2/02 #10 נטע, אני מצטרפת לכל הברכות../images/Emo49.gif ורק שאלה קטנה: התוכלי להסביר את פשר הכינוי שבחרת לעצמך?
נטע, אני מצטרפת לכל הברכות../images/Emo49.gif ורק שאלה קטנה: התוכלי להסביר את פשר הכינוי שבחרת לעצמך?