היום יום... היום 'יום ג'ורג'' מה שאומר שבחצות, לפי הספר דרקולה כל יצורי האופל משתחררים HAVE FUN
S Sensorium New member 23/4/08 #1 היום יום...../images/Emo54.gif היום 'יום ג'ורג'' מה שאומר שבחצות, לפי הספר דרקולה כל יצורי האופל משתחררים HAVE FUN
היום יום...../images/Emo54.gif היום 'יום ג'ורג'' מה שאומר שבחצות, לפי הספר דרקולה כל יצורי האופל משתחררים HAVE FUN
L Lory Lee New member 24/4/08 #2 מגניב=)../images/Emo54.gif בואו נוציא את הניבים - הולך להיות כיףףף! חח אגב, גנבת לי את המאומץ שלי!!! ==>
מגניב=)../images/Emo54.gif בואו נוציא את הניבים - הולך להיות כיףףף! חח אגב, גנבת לי את המאומץ שלי!!! ==>
L Lory Lee New member 24/4/08 #4 ../images/Emo54.gifאבל אבל....../images/Emo54.gif עכשיו יש לו שתי מאמצות והוא יגדל עם פצל"ש!!!!!!!!! אני דורשת חלוקת תפקידים וחוזה חתום!!!!!
../images/Emo54.gifאבל אבל....../images/Emo54.gif עכשיו יש לו שתי מאמצות והוא יגדל עם פצל"ש!!!!!!!!! אני דורשת חלוקת תפקידים וחוזה חתום!!!!!
ה ה צ פ ע New member 25/4/08 #7 אני דורש להכניס לכן ללקסיקון מונח-חדשבבקשה: אין יותר "פיצול אישיות!" אלא המונח המדויק יותר: "פיצוי-אישיות!" וזאת למה שואלים/ות?! כל אישיות מפצה על השניה ולא מתפצלת!
אני דורש להכניס לכן ללקסיקון מונח-חדשבבקשה: אין יותר "פיצול אישיות!" אלא המונח המדויק יותר: "פיצוי-אישיות!" וזאת למה שואלים/ות?! כל אישיות מפצה על השניה ולא מתפצלת!