היום יום נשואין שלנו

היום יום נשואין שלנו

לא יובל כמו שנה שעברה, רק 51 שנה. במבט לאחור אפשר לספר: החתונה שלנו נערכה כאן בכפר. הישוב בעצמו היה רק בן שנתיים. לכן בהעדר כביש גישה רוב האורחים הגיעו בארגז המשאית של הכפר מנוערים היטב מפיתולי הדרך. המשאית בעצמה החליטה שמספיק לה הדרך הלוך וכאשר הגיעה התקלקלה ולא זזה יותר. היחידי שזכה לשבת בקבינה היה הרב קפלן ז"ל. אחרי החופה הוא החליט לחזור לצפת ברגל. הוא היה רגיל להתהלך בהרים ושום תחנונים לא עזרו להלין אותו אצלנו. הוא חזר לצפת בלילה כ 30 ק"מ. כעבור כמה שנים הוא מצא את מותו כאשר נכש אותו נחש ארסי בשדה. התזמורת, מנגן אקורדיון וזמרת בחרו להגיע בתחבורה ציבורית. הם נסעו באוטובוס בכביש הצפון עד מלכיה ומשם ירדו בוואדי תלול ( ק"מ וחצי) עד למושב. הזמרת שבאה בנעלי עקב הגיעה יחפה היא שברה את העקבים, אילו האקורדיוניסת שבר רק את הגב. החתונה נערכה בצריף ששימש אז כמזכירות, מרפאה, בית ספר ומועדון והוסב לאולם חתונות. היה שמח רקדנו הורה עם מחלקה של משמר הגבול, ובבוקר הוסעו האורחים בשיירת כרכרות רתומות לפרדות וסוסים אל הכביש הקרוב משם יכלו לנסוע באוטובוס. המתנה הכי גדולה שקיבלנו היה אסלה של בית שימוש. אנחנו היינו הזוג הראשון שהיה לו שירותים בתוך הבית. אמנם זה היה במטבח, אבל כיסא כבוד זה כבוד.

אדזה

New member
יצחק

מאלף לקרוא על החתונה המופלאה שלכם,אם היה קורה היום דבר כזה זאת היתה ממש אטרקציה,הרי הצעירים של היום מחפשים להתחתן על ראש ההר או מתחת למים ובלבד להיות יוצא דופן. תודה לך שעזרת לי להיזכר בחתונה שלנו שהיתה קצת יוצאת דופן בהשוואה לחתונות של היום,אנחנו התחתנו באולם מטעם הוועד למען החייל שאת שמו כבר הספקתי לשכוח,והכיבוד המרכזי היו כל מיני סנדויצ'ים עם שולחנות ארוכים כשעל כל שולחן עמד הסיפולוקס המפורסם,נכון היו גם בקבוקי יין אבל נדמה לי שזה היה התירוש של היום,אבל העיקר היתה השמחה שבלב,אנשים רקדו עד שעה 11 בלבד ללא תזמורת,שרו המון שירי פלמ"ח כי בעלי היה בצבא קבע ועד היום זוכרים איזו חתונה שמחה זו היתה.

אדזה

New member
יצחק

מרוב התרגשות שכחתי לאחל לכם מזל טוב והרבה אושר בהמשך הדרך.

רונה 2346

New member
../images/Emo49.gif ליצחק ורעיתו ברכות ליום חגכם

ריגשת אותי מאוד יצחק אני מאחלת לכם ולבני ביתכם רוב אושר ובריאות ואריכות ימים מי יתן ונזכה לראות שלום בארצנו רונה 2346

רונה 2346

New member
כשקראתי את דברי יצחק -נזכרתי../images/Emo73.gif

מי ברכב? מי ברגל? - רפאל ספורטה מי ברכב? מי ברגל? מי יצעד בסך? מי בראש ישא הדגל? ובתף מי יך? הך בתוף! במצלתיים! בשליש! בצלצל! נעלה נא לירושלים- שם נהולה כל הליל! רונה 2346

חיניה

New member
ערב טוב לכולם.איזה כיף היה לזכות

בככ הרבה תשומת לב... אז היה כדאי. ליצחק הרבה איחולים ליום הנישואין. היה מאד נחמד לקרוא. לעמליה המצגת של ציהולי משגעת. איך מעתיקים אותה כדי להעביר הלאה? אני נמניתי על המטומטמים שהצליחו להחמיץ את התערוכה שלו ועד היום אני לא סולחת לעצמי. אולי הוא יגיע שנית מי יודע...אז שיהיה לכולם ערב נפלא ואל תשכחו אותי.

עמליה3

New member
ליצחק וסימה- כה לי!!!!!

מאחלת לכם שתמשיכו כך הלאה באהבה וכבוד. בריאות אושר ושמחה. ממני ומבעלי.

למעלה