צליליתה1
Well-known member
או אולי מחר. לא לגמרי ברור, אבל שיהיה היום. מי יודע מה יהיה מחר. אף פעם לא הבנתי למה הסתיו כל כך מדכא. אז נכון, שהימים מתקצרים, ואוטוטו הבום של קץ שעון קיץ, ואנחנו נהיה בחושך כבר אחרי ארוחת צהריים. (בערך). אבל מזג האוויר מתחיל להשתנות, ויש שעות ביום שמרגיש אפילו נעים. שלא לדבר על האבוקדו שחוזר לי ללחם.
אז לכבוד הימים המתקצרים שממש מבקשים קצת יותר זמן טלוויזיה, 2 המלצות נטפליקס:
1. ילד בולע יקום. לא חדש, אבל איך שהוא פספסתי או לא היה לי בא. הפרק הראשון היה קצת לא ברור ושקלתי לנטוש, אבל ההמשך היה בהחלט שווה. סיפור התבגרות של ילד באוסטרליה, מציאות חיים קשה. יש המון דברים נהדרים בסדרה, אז בלי לספויילר אומר שלמרות החיים הלגמרי בזבל יש המון יופי, מכל מיני כיוונים.
2. ״אז בקיצור״, יותר חדש. אנימציה. על משפחה יהודית אמריקאית. יש המון דיבור על הסדרה, למשל, פה
2 הסדרות הן קצת אחרות, לא ה same old same old הרגיל.
סתיו שמח לכולם, או מי שרוצה, שלא יתבייש ויהיה עצוב
אז לכבוד הימים המתקצרים שממש מבקשים קצת יותר זמן טלוויזיה, 2 המלצות נטפליקס:
1. ילד בולע יקום. לא חדש, אבל איך שהוא פספסתי או לא היה לי בא. הפרק הראשון היה קצת לא ברור ושקלתי לנטוש, אבל ההמשך היה בהחלט שווה. סיפור התבגרות של ילד באוסטרליה, מציאות חיים קשה. יש המון דברים נהדרים בסדרה, אז בלי לספויילר אומר שלמרות החיים הלגמרי בזבל יש המון יופי, מכל מיני כיוונים.
2. ״אז בקיצור״, יותר חדש. אנימציה. על משפחה יהודית אמריקאית. יש המון דיבור על הסדרה, למשל, פה
2 הסדרות הן קצת אחרות, לא ה same old same old הרגיל.
סתיו שמח לכולם, או מי שרוצה, שלא יתבייש ויהיה עצוב