היום יום העצמאות

היום יום העצמאות

מה בתוכנית? איפה שלא תהיו תהנו תזללו תעשו חיים משוגעים.

ענתי 10

New member
בערב אנחנו יוצאים להראות זיקוקים

לילדים. מחר - יומולדת לחמותי, אז בטח נהיה אצלה ובערב הולכים לחבר של בעלי לעשות על האש אצלו בחצר. ועכשיו אני חייבת לשבת על עבודה בדיני מיסים וממש, אבל ממש לא בא לי

ShirShir

New member
תחזיקי מעמד, בהצלחה../images/Emo140.gif

אני מבינה שכבר מצאתם חבר'ה למנגל
תהנו בערב!!

polegra

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo166.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif

היום הולכים לעשות קניות לעל האש מחר...לשים את הכל במרינדה ואז נתפנה לצאת לפארק ברעננה לראות זיקוקלה :)

מסיבת שנות ה-70

אנחנו עושים מסיבת שנות ה-70 בגג של בית של חברים צריכים לבוא גם לבושים כמו "אנשי הפרחים" באדי

ShirShir

New member
כן, הכל בסדר, אפילו מעבר למצופה../images/Emo45.gif

היום אני נוסעת לשם ואדע בוודאות, אבל בינתיים אני סומכת על העדכונים האופטימיים מהוריי.
שנהיה בריאים!
תודה רבה על הדאגה

ShirShir

New member
../images/Emo124.gifחזרתי מחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

נסעתי ברכבת שהייתה מפוצצת עד אפס מקום, אנשים ישבו גם על הריצפה במעברים ולאורך כל הרכבת..... באנו לבקר, ראינו שהכל בסדר, לא היה צורך בעזרה כ"כ רבה כמו שתיארנו לעצמנו, באמת שהכל כרגע בסדר גמור [ממש מעבר לכל דימיון או ציפייה], אז חזרנו אופטימיים
העיקר שנהיה בריאים ושיהיה חג שמח

עלה תאנה? וציור של בננה?

לא אני ילבש בגדים כמו ב"עוד להיט" שהיה פעם.... מכנסי גברדין וחולצה פרחונית

lili81

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif../images/Emo166.gif

בעקרון שונאת לצאת ביום כזה .. יותר מידי אנשים.. והאיש שלי עובד בערב...חרוץ הבחור... אבל אני בטח ילך לראות את הזיקוקים עם האחיינים

maybesure

New member
../images/Emo104.gifנמנגל

עם ההורים שלי. עכשיו סיימתי להכין כמה סלטים ועוגת לימון. ואמא שלי מכינה את השאר, ואחי עם אשתו שני הזאטוטים הודיעו רק לפני שעה שהם מצטרפים, הם באים רק לאכול.. מילא, רק שנשמח ביחד!

g u r a

New member
נו באמת מייבי../images/Emo12.gif

את לא יכולה להגיד עוגת לימון... ולא לתת לנו את המתכון
(גגרררררררררררר יצא לי חרוז)

ShirShir

New member
זה בדיוק מה שעבר לי בראש../images/Emo8.gifיאמי../images/Emo70.gif

נו... מה עם המתכון?

למעלה