היום יום הולדת !!!

וייס

New member
תאמיני לי, או לא, אבל קיימתי הכל !

אבל ביום הולדת העברי שלי. שחל בשבת.

אלי פלס

New member
לחיים ולברכה...

אני לא מבין ולכן ה"וד"ל" שלך לא כל כך עזר לי... להמשיך לעזור למי? אני רק רוצה להזכיר לך שלא מספיק להחליט החלטה טובה אלא צריך לספר אותה לכולם...

אלי פלס

New member
ועוד שאלה, איזה מאמר למדת?

ממלוקט? "כימי צאת מארץ מצרים אראנו נפלאות ומביא כ"ק מו"ח אדמו"ר במאמרו ד"ה זה דיוק הכתוב בזה שנאמר כימי לשון רבים. והא יציאת מצרים הייתה ביום אחד, בחד זמנא נפקא, וכן בזכירת גאולת מצרים כתיב למען תזכור את יום צאתך מארץ מצרים, יום לשון יחיד ולמה נאמר כאן כימי לשון רבים" אתה יכול להמשיך??? (סתם מאמר שעלה לי לראש עכשיו)

וייס

New member
"זכור את אשר עשה לך עמלק"

לא זה לא ממלוקט, אבל גם זה על יצי"מ... י"ג אדר תשמ"ג זכור את אשר עשה לך עמלק בדרך בצאתכם ממצרים וידועים מאמרי רבותינו נשיאנו על פסוק זה ועד שבספר תורה אור לרבינו הזקן נסדרו מאמרי פרשת זכור בפרשת תצוה, וגם מאמרי פרשת תצוה עצמה מדברים בענין זכירת עמלק, כמו ד"ה וכו´ להמשיך...?

וייס

New member
חוץ מן הענין של לספר, יש גם...

את הענין של "לא להלבין את פני חברו ברבים".... והענין של לומר את ההחלטה ברבים, היא לחברים שיודעים את הדבר ויכולים לומר, "הי שמעון לקחת על עצמך משהו תעשה אותו!". אבל אתם לא יודעים אותי וכל שכן לא את הדבר, אז מה ה"נפקא מינה". אני אשלח לך מסר בנוגע ל "וד"ל".

judyr

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo77.gif

וייס

New member
ג´ודי בגימטריה.......

ג´ודי = ללא מילים. ואם לא, אז תוסיפו כמה ברכות על חשבוני, אולי זה יסתדר. בכל אופן, תודה רבה על האיחולים !!!

Yaniv-DC

New member
היום יומולדת

היום יומולדת היום יומולדת ל-אה-וייס (*2) חג לו שמ-אח וזר לו פור-אח היום יומולדת ל-אה-וייס. הו-גילו-גילו-נא, יום הולדת הנה בא! הו-גילו-גילו-נא יום הולדת הנה בא. עוד שנה, ועוד שנה, ועוד שנה נהייה גדולים! עוד-שנה, ועוד שנה, ועוד שנה נהייה גדולים! עכשיו אני מאחד לעבודה ויש כתבה, אז שלום!

נ ו ע ם

New member
שכחת להזכיר אותי..

3 פעמים! למה רק פעמיים, הא?!
בכל אופן אני מאחל לך עד 70 בכייף! ואחרי זה אלוהים גדול... נועם. (117)

וייס

New member
אלוקים לא גדול...

הוא ענק.... נ.ב. כמדומני שישינם שני משתמשים תחת השם נועם: א. נ ו ע ם ב. נועם וחוץ מזה, קיבלת כפול ברכות....

../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

שהשנה תתגשמנה כל משאלותיך
אפרת

Idit-Kansas

New member
../images/Emo49.gif אושר ועושר שמחה וכושר

וראיתי שמצאו חן בעיניך השירים אז הנה עוד אחד: יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת הופ גדלתי בשנה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה (אה אה אה) הופ הופ טרללה גדלתי בשנה

למעלה