היום יום הולדת....

miss evil

New member
היום יום הולדת....

מי אם לא.. רעעעעעעוווות... האישה בת 17 כבר... המון המון המון המון מזל טוב לאישה שלי.. מאחלת לך תמיד שמחה תמיד אושר. נו ואני עוד יאחל לך פול דברים היום אז אל תדאגי... אוהבת אותך המון המון המון נדיה.. נתראה בערב.. (איזה כיף אני ראשונה P:)

walk alone

New member
רעוווווווותתתת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לרעות היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לרעות חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לרעות חג לה שמח וזר לא פורח היום יומולדת לרעות
מ-ז-ל ט-ו-ב
!!!! שתהיי מאושרת כל החיים שלך ותצליחי בכל מה שתעשי שתתקבלי לחובלים או מה שזה בריאות אהבה וכל זה וכמובן- כסף!! (סתם
) -
- שיר

אסף Day

New member
פפששש... מזל טוב!!!

הייתי שולח לך מתנה אבל אנ'לא יודע מה כתובת הדואר שלך...

walk alone

New member
אל תדאג..../images/Emo3.gif

אני וחצי (אם לא יותר) מהקניון קנינו לה מתנה משותפת

Lp Fairy

New member
../images/Emo9.gif

תודה לכולכם!!!!! אוהבת המון המון המון.. חחח אני מאמינה שזה כול הקניון..[= אני שומרת שם כסף לטיסה לאמריקה..[= חחחח

Azizi

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לך ../images/Emo65.gif

עד 119 (מוהאהא אני מרושע!) ושהיה לך הכל טוב

Lp Fairy

New member
שייייייייר

החלטתי שבקופה שקנית לי אתמול אני שומרת כסף לאמריקה!!! יש לי 3 שקל..[= זה עוד יגדל!!! מקסימום נבקש תרומות חחחחחחחח

Lp Fairy

New member
הההההיום יומולדת (לא רק לי!)

הילית!!!!! המנהלת שלנו!!!! כולם לפצוח בשירה...[= הההההיום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת להילית..! היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת להילית!!! חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת להילית..[= הילית!!! תמשיכי להיות מנהל מושי מושלמת..חחחח ובהצלחה בצבא..[=

walk alone

New member
*פוצחת בשיר*

אחר
אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אז............... איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?! איפה איפה איפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?! (לא יודעת) היליתתת
אין ברכות מקוריות ובכל זאת.. המון המון המון מזל טוב!! אושר ועושר בריאות אהבה הצלחה ושכל החלומות שלך יתגשמו
שיר

Azizi

New member
*עוזר לשיר*

דווקא יש דברים מקוריים להגיד!!: רק שאין לי כח לחשוב עליהם
מזלטוב

KaUrO DoNo

New member
תודהההה

כפרע עליכם! מתה עליכם!! רעות מיידלע המון המון המון מזל טוב! יש לך אחלה תאריך ואחלה מזל!
מאחלת לך כל מה שתרצי! ותשצליחי בכל! לאב יוווו

למעלה