היום יום הולדת

מזל טוב!!!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

פיית

New member
סליחה!!!!!!! מה זה אמור ליהיות

זה ממש אבל ממש לא פורום המורדים אוקי.... ןמאיפו הגעת\ה למסקנה המפגרת הזאת????

יאק... מורדים?! תודה רבה לך איש!

זה שיש אהבה לשחקנים והערצה לא עושה שאנחנו כאלה שטחים!!!!! זה נורא לא יפה מצדך!

hospital_food

New member
תראי...

כבר טחנו את נושא התמונות אז אני אקצר. יופי, יש לה יומלדת, אני חושב שמספיקה תמונה אחת בשביל זה, יחד עם איזו ברכת יומלדת נחמדה. לא צריך לעשות גלריית אליזה לדוריתה. אם מישהו ירצה לראות תמונות שלה הוא ילך ל"גוגל" ויחפש. והזכרתי את "המורדים" כי אם תכנסי שניה לפורום המורדים תראי רק תמונות-תמונות-תמונות. הפורום בחודשים הארחונים באמת מצויין, חבל להרוס אותו,לשים שירשורים אין סופיים של תמונות הורס אותו.

גאד, מה הבעיות שלכם אנשים?!

דבראשון - יש לכם מושג בכמה פורומים יש מלא תמונות? רבאק, עזבו את המורדים. זה לא בגלל שאני לא מעריצה כזאת גדולה של זה (למרות שראיתי פעם, ואםזה היהיה בטלוויזיה אני לא אברח), אלא פשוט בגלל שאתם מתנהגים באופן מגעיל! ואם מישהו אוהב את הסדרה והפורום שלה, זה עניין שלו ואין סיבה סתם ללכלך באמת בלי שום סיבה. דבר שני - אין כל רע בתמונות בפורומים, כל עוד הן לא ב-א-מ-ת הכל. ואם יש אנשים שאוהבים לראות תמונות שלהם? אחרי הכל, רובכם *מעריצים* של הסדרה, והשחקנים. דבר שלישי - אין כל רע בשרשורי תמונות, אפשר גם שרשור אחד לשבוע למי שרוצה. דבר רביעי - למען השם, אז היא רצתה לשים תמונות, מה תעשה, תצלוב אותה? רבאק, אני כל כך שונאת כשמתנשאים ככה!

hospital_food

New member
סלחי לי

אבל את זו שצולבת, בסהכל אמרתי את דעתי, שכן,תמונות הורסות את הפורום ואם יש אנשים שאוהבים לראות תמונות של שחקני הסדרה שיחפשו ברשת יש מליון אתרים בשביל זה. פורום זה לא גלריה,תמונה אחת מספיקה ,לא צריך כאן אבלום שלם,זה ממעיט מערך הפורום. וממש לא התנשאתי, ולשנוא זה דבר גרוע, כדאי לך להפטר מהתחביב...בשבילך...

*חוסר כותרת../images/Emo3.gif*

מממ.... לא נראה לי שצלבתי.
פשוט, זה ממש עצבן אותי, ומותר ואפילו רצוי שאני אעביר ביקורת על דעה כמו "מה התחלתם להיות כמו פורום המורדים?" (או משהו כזה.....). רגע, אתה (את???) אומר שזאת לא התנשאות...? בקשר לשנאה - מותר לי, ו....זהו.

hospital_food

New member
מותר לנו

בהחלט מותר. אם התכוונת שאמרת שאני מתנשא בקשר לפורום ה"מורדים" אז כן, אבל איך אפשר שלא? למרות שאני לא ממש חושב שהתנשאתי אלא רק העלתי עובדות. בפורום הזה יש דיונים רצינים ועמוקים, בפורום "המורדים" יש רק תמונות וסקרים סטייל "מי ההכי חתיך". (למי ששאל מה אני עושה בפורום "המורדים", סתם נכנסתי פעם אחת לראות על מה כבר יש לדבר שם.זהו!). ובואי נסגור את הדיון הזה כי באמת אני כבר מתחיל לעצבן את עצמי יותר מאשר רורי גילמור מעצבנת אותי.

טוב, נו. ../images/Emo3.gif

הא! אני יודעת מה ניסית לעשות, לפגוע בנקודה רגישה. אמ. זה לא עד כדי כך רגיש

ANGEL N

New member
אני לא מבין למה זה מפריע לך?

אני אישית גם לא כ"כ מבין למה צריך להגיד לשחקנים מזל טוב? מה הרטע הזה? אבל זה פורום של הרבה אנשים ואם משהוא מרגיש צורך להגיד לה מזל טוב או להוסיף תמונות שלה אז סבבה, אותי אישית זה לא מעניין אז אני פשוט לא אקרא את השירשור הזה

למעלה