היום יום הולדת

פיית

New member
היום יום הולדת

היום יום הולדת היום יום הולדת לאליזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהיה לה רק מזל בחיים ושתחיה עד 120 כפרה עלי טפו טפו טפו (בלי עין רעה.......................................

פיית

New member
עוד 2תמונות (1)

ואם אתם שמים לב יש לה עגיל בלשון (לפי החור שיש לה )

פיית

New member
2ואחרונה לעכשיו כי אני צריכה לישון

פייס מאן לילה טוב לכווווווווווולם

פיית

New member
אני לא מעמינה עליכם

אני שמה פה שירשור מיוחד ליום הולדת של אליזה לא איכפת לכם עכשיו ממש אבל ממש בא לי לעזוב את הפורום אף אחד לא מכבד את מה שאני כותבת לכם ובמיוחד עכשיו כש היום זה היום הולדת של אליזה ממש נעלבתי

14מתן

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo47.gif../images/Emo59.gif../images/Emo77.gif

עכשיו רק ראיתי את ההודעה, באמת למה אף אחד לא הגיב ?!

nAm250

New member
האמת היא שזכור לי שהגבתי....

ופתאום אני לא רואה את ההודעה, מוזר.... בכל מקרה
מזל טוב

Schnickelfritz

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo28.gif

ראיתי את ההודעה אתמול בלילה ולא היה לי כח לכתוב והיום היא נעלמה העיני, אבל כל הכבוד על השרשור
ומזל טוב לה
איזה נחמד להיות בת 22...

מזל טוב אלייזה!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

22, צעירה יחסית לשאר שחקני הסדרה. ואל.

melatonin

New member
היא אמרה בראיון איתה

שכשהיא התחילה לשחק בסדרה היא היתה בת 18 ואמורה לשחק דמות מבוגרת יותר, בעוד שאר השחקנים לקראת אמצע שנות ה 20 ואמורים להיות צעירים ממנה אני חושב שיש את הראיון הזה במאמרים

כן, אני יודעת..

אם אתה מתכוון לראיון בפינת המאמרים, אני די תרגמתי אותו. אבל זה עדיין פער די גדול. ואל.

talrv

New member
מזל טוב לאלייזה...

ובאמת פער גדול.. עשר שנים בערך מניק ודיוויד (ואולי כאריזמה, אני לא בטוחה).. אבל היא היחידה שמשחקת מישהי שבאמת בגיל שלה... (היא בגיל של הסקוביס, לא?)

למעלה