היום יום הולדת

luliy

New member
היום יום הולדת

לא רוצה ולא רוצה
אני כבר זקנההההה

למה זה מגיע כל-כך מהר?? הרבה תכניות בראש אבל לא יוצאות לפועל.
אוףףף שונאת את רגעי חשבון הנפש האלו.
בכל מקרה קבלתי מתנה את הספר של בני סיידא. כדאי להחליף אותו בספר בישול טבעוני אחר? כי הרמה שם מאוד קלה. וזה מה שאני צריכה, אבל מצד שני בא לי גם להעלות רמה.

Gidi Shemer

New member
קודם כל מזל טוב :)

דבר שני- 10 זה ממש לא זקנה (לפחות זה הגיל שלך לפי תפוז).

דבר שלישי- למה לא להישאר עם הספר ולקבל קצת בטחון עם מתכונים קלים, ואז להמשיך הלאה לרמה מורכבת יותר?

luliy

New member
תודה רבה

37 אבל שששששש לא לגלות

העניין הוא שזה קצת משעמם רציתי טיפונת שדרוג במתכונים. לא דברים מסובכים אלא רמה שתיים מעל מה שיש בספר.

subatoi

New member
שלושה דברים:

א. מזל טוב

ב. אני לא חושב שיש לך כ"כ הרבה אפשרויות אחרות להחליף אותו בהן. יש בערך 3 ספרים טבעוניים לגמרי (צמחוניים לא חסרים), תלוי מה מהם תמצאי בחנויות. יש את הספר של אביטל סבג (אם אני לא טועה בשם), יש את ספר הרואו-פוד שכולל דבש (אבל הרבה גבינות מהצומח, שזה אולי מאתגר), ויצא עכשיו אחד חדש שאפשר להזמין מהרשת, לא יודע אם הוא זמין בחנויות (הבאתי לינק אליו לפני כמה ימים).
מישהו צריך לעשות רשימה של הספרים האלה, שתהיה לנו בקרה

ג. דרך אגב, בני סיידא עדיין בשלושת המקומות הראשונים ברשימת רבי המכר (של ידיעות), יחד עם הספר של רחל טלשיר (שהוא צמחוני, אם אני זוכר נכון). הם כל הזמן מתחלפים במקומות אבל הוא כל הזמן שם. שזה ממש משמח ומגניב, זה מראה על המון ביקוש. אחי קיבל אותו במתנה פעמיים, לדוגמה.

luliy

New member
תודה:)

אולי באמת אשאר איתו. תודה רבה על תשובתך המפורטת.

luliy

New member
תודה רבה

עשה לי מצב רוח השיר.

אני מתכוונת להשאיר את הספר.

מזל טוב מזל טוב!

(אני ממש מעלה כאן את ממוצע הגיל!)

שתהיה לך שנה שמחה מלאה בטוב

ראיתי את הספר של סיידא בחנות וממש התלהבתי. לא הייתי מחליפה - יש שם מתכונים שווים. למעשה אני מקווה לקבל אותו לחג
. הספר של טלשיר לא טבעוני.

luliy

New member
הממ.. בת כמה את?

מייחלת באמת לשנה שמחה ומלאה בטוב.
כמה שאני מחכה לזה. ואח"כ לא אכפת לי שימשיך

הסתקרנתי מהמתכון בספר להכנת קובה פטריות. נראה לי שאכין אותו:)

ובכן....כשאת נולדת

אני הייתי בצבא!

ד״א בבלוג שלי יש מתכון לקובה עם שני סוגי מלית: מלית פסטו וסלק ומלית דלעת ועשבי תיבול עם זרעוני דלעת. מאד ממליצה... הפטנט הוא להכין מראש את כדורי המלית ולהקפיא אותם, ואז כשבאים לעטוף במעטפת סולת, זו מלאכה ממש קלה.. אתמול הכנתי קובות מהקפאה במרק סלק חמוץ. היה שווה!
אני משתדלת שיהיו לי כדורי מלית קפואים, ואז אפשר להכין קובה בספונטניות

luliy

New member
באמת? את לא "נשמעת" ככה

"נשמעת" הרבה יותר צעירה

איך פיספסתי שיש לך בלוג?

הולכת מיד לתקן את המעוות!

למעלה