היום יום הולדת

Skicker

New member
היום יום הולדת ../images/Emo77.gif

לאשת ימי ההולדת של הפורום בשמת היא בת 19 מזל טוב

skwooshi

New member
בשמתי

המוןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןן מזללללללל טובבבבבבבב אוהבים אותך ומתגעגעים פה המון! מקווים שטוב לך בבסיס:]ובכלל שם. אוהבת ומעריכה כל מה שעשית עבורי.אין כמוך הדרי

טיפקסית

New member
היי אנשים תודה לכולם

תודה לכל המברכים והמאחלים [שפת אבי אלבוחר הקלידן הכמעט לשעבר של טיפקס] תודה על כל הברכות והאיחולים למי שלא ידע לאן נעלמתי אני עכשיו קורסיסטית,אני נמצאת בטכני של חיל האוויר בחיפה ,נשארו לי עוד שבועיים עד סיום הקורס ואח"כ אני אשובץ לשירות הסדיר שלי איפשהו] ד"א הום סוויט הום חזרתי הביטתה למרות שהטכני אחלה בסיס כשתגיעו לצבא תבקשו להיות בטכני עד כמה שאפשר יש לנו בריכה וחדר כושר! ואפילו יש קולנוע1 והשק"ם זה הדבר הכי מגניב בעולם במיוחד הקוראסונים שמוכרים לנו שם בחמש שקל ליחידה

chen2408

New member
חחחח מצחיקה...

הטכני זה מקום מעצבן... בואו לעזה! כיף שם!!! (אבל תמהרו, כי עוד חודש אני בחוץ...)

RESTO

New member
בשמת!!!!!!!!!!!!!!

המוני מזל טוב !!! ובהצלחה בחיים!!!!

RunNGun

New member
בשמת יקירתי....

אנלא זוכר את היום שבו נפגשנו, אבל עד היום אני זוכר את כל השיחות שלנו.... דעי לך שהיופי שבתוכך כבש אותי... תודה על המחמאות, על הברכה המרגשת ההיא ב-20.4, על האופטימיות, ועל כל הפעמים שהצעת לי להתחתן איתך
עד 120, שתצליחי בכל דבר שתבחרי לעשות, שתדעי לטעום את טעם האהבה (אגב - חג אהבה שמח לכולם), ושהאושר ישרה עליך בכל דרכייך ומעשייך. I LOVE YOU

למעלה