היום יום הולדת

B o N u s

New member
היום יום הולדת ../images/Emo213.gif

כבר 17 שהתוכנית המצויירת משודרת... היום, ב12 לאפריל, אנחנו חוגגים כבר 17 שנה לקיום הסדרה. לפני 17 שנה עלתה הסדרה ביפן והגיע הזמן לחגוג... היום בשעה שש בערב (פחות או יותר
) אני אעלה לפה תמונות מהפרק של הנשף על מנת לחגוג
כרגע, אני יכול לספר לכם שבאתר שלי (לקבלת האתר פנו אליי במסר) יש דברים שאסור לעלות לפה (עניין חוקי). לכן מי שרוצה מוזמן לגשת לאתר, נ.ב. ניתן גם לחפש בGOOGLE את האתר "המומינים הישראלי" או לרשום "אתר המומינים הישראלי". מיד - המילים לשיר הפתיח הפיני. את הפתיח תקבלו באתר שלי. טל :)

B o N u s

New member
../images/Emo205.gifשיר הפתיח הפיני../images/Emo205.gif

קום מומין פייקו פיייייי! קובו! הו מומינפאפא עשי טוב סימונו לאולו הכו כיטו to you פלי (עץ או פלי) TT טוּ (נו המכשיר הזה! טוּטוּ!) כן!! מומין לק סו! כן!!! מומין לק סו!! מומין פאו לו השולטן זהו רקססי הוא נסע מה זה לוקה? וי לה טוב?!! דייט תביא לו הו ויק רק לו את מומין לק סו! את מומין לק סו! .... פה פה פה פה פה (הכוונה למומינאבא - מומינפפה) מה מה מה מה מה (הכוונה למומינאמא - מומינממה)

Toft

New member
אולי עדיף את המילים המקוריות בפינית? Oo

Kun Muumipeikko, Pikku Myy ja Muumipappa esiintyy. Silloin laulut kutsukoon, tuijottelutuokioon. Käy muumilaaksoon. [x2] Muumitalon asukkaat seuraksesi kohta saat. Pääset mukaan viidakkoon, taikapilvi karkeloon. Nyt muumilaaksoon. [x6] Paa-pa-pa-paa-pa paap-paap-pa-paa-paa. Maa-ma-ma-maa-ma maam-maam-ma-maa-maa. Paa-pa-pa-paa-pa. Maam-maam-ma-maa-maa... paa. [x2] נ.ב. פיקוּ מוּ זאת מאי בפינית ^^ ועכשיו בג'יבריש פשוטה: קאן מומיפייקו, פיקו מו יא מומיפאפא אסינטו סילויין לאולוט קאטסוקון טויוטאלוטוקיון קאיי מומילאקסון [x2] מומיטאלון אסוקאט סאוראקססי קוחטה סאט פאאסט מוקאן ואידאקון טאיקאפילוי קארקלון נה מומילאקסון [x6] פא-פא-פא-פא-פא פא-פא-פא-פא-פא מא-מא-מא-מא-מא מא-מא-מא-מא-מא פא-פא-פא-פא-פא מא-מא-מא-מא-מא... פא מה שטוב בגרסה שלנו, זה שכשהם שרים את ה"פא-פא... מא-מא..." (וזה ברוב אם לא כולם בגרסאות של אירופה) אנחנו שרים "מומינאבא חביב, שמנמן וגדול...". ככה שלהבדיל, אנחנו השקענו במקום סתם למלמל =]

suomi

New member
מזל טוב עם תמונה ../images/Emo213.gif

התמונה צולמה לפני כחודשיים ליד פארק המומינים בפינלנד. נערכו שם תחרויות סקי על הים הקפוא.

HVD

New member
מזל טוב!!

לא ידעתי שיש למומינים פורום- נחמד מאוד
למרות שאני כבל לא ילדה אני אוהבת אותם כל כך.. לא חושבת שהפסדתי אף פרק... הדמות שאהובה עלי במיוחד (חוץ ממומין) זה סנופקין... שוב מזל טוב- שני

B o N u s

New member
תמונות מפרק הנשף הגדול לכבוד החגיגה שלנו../images/Emo47.gif

למעלה