היום יום הולדת

היום יום הולדת../images/Emo152.gif

מאירון חמודון מקורה. את הברכה החמודה והיפה כבר הבאתי לך אז פה אני רק אכתוב מזל טוב!!!!!!!1 ויום הולדת שמח
וכל זה ): עכשיו אתה בן 18, כלכך כלכך זקן וביום ראשון עוד אמרת לי שאני בגילך טחח :< בחיים לא!!!11111
טוב, תהנה בגיל הכה זקן הזה תתנחם בזה שבשנה הבאה תהיה בן 19 וזה הגיל של אגוזי עכשיו.. זה ממשממש זקן.
אוקיי בכל אופן, מזל טוב! האפי ניו ייר! [?] יום הולדת שמח! תבלה היום או משהו צא עם דור אהובך לחגוג :< ואל תהיה עצוב כי אז אני אשלח את ג'ינג'י להצליף בך. אני מאחלת לך את כללללללללללל האושר בעולם למרות שגילית לדור על ההפתעה שניה לפני הסוף ואני, ג'ינג'י ודניאל רצינו לחנוק אותך למוות
תבלה, תשתכר, תסתמם וכל זה סתם לא רק תבלה :O ותהנה ואל תהיה עצוב ג'ינג'ים מצליפים זה כואב. טוב בסוף לא כתבתי רק מזל טוב, יום הולדת שמח וכל זה כי היה לי קצת דברים לכתוב :O טוב בכל אופן יום הולדת
18
שמח!
גם לך מגיע טימי

dors

New member
מאירלה!!

אתה בנאדם חשוב אז אני צריך להשקיע ביותר מסתם אייקונים
|יה| מאירלה, שתיהיה לך אחלה יומולדת, עד 130 והכיייי הרבה אושר שאפשר! וגם כסף! ובריאת! בריאות זה הכי חשוב מזל טוב

רותם ע

New member
מאיר יא סבא../images/Emo9.gif

מזל טוב ויום הולדת שמח וטוב לב מה
|עוגה| שתחיה עד 130 חיים נפלאים וכיפים וזה
ו ו ו אתה אחלה בן אדם ואל תשתנה אז אין מה לאחל תכלס, באסה ומזל טוב ויום הולדת שמח ו

כפרה מאיר../images/Emo99.gif ../images/Emo110.gif

מזל-טוב חומד שלי, עד 120, שתמיד תהיה מאושר, ושכל משאלותיך יתגשמו. אמן
אני אוהבת אותך הכי שבעולם, מזל-טוב

ThE PuSsYcAt

New member
מאיר!! מזל טוב בובי ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב מותק

R e A

New member
בווווווווווווווווווב../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif

היום יום הולדת! היום יום הולדת! היום יום הולדת! לללללבוב!!!
בנאדם עד 120!!! |זקן| שתמשיך להיות מגניב, מצחיק חושרמוטה, גבר גבר גבר, ואחלה בנאדם כמו שאתה!!
ושתמשיך להיות שם כשצריך אותך!! כמו עד היום!!
ושתמשיך להיות הומו סטרייט לסבי!! כי ככה אנחנו אוהבים אותך!!
ואל תשכח מאיפה באת!! [מה]
[מהקשר] יא קשיש
סתם לא קשיש. |שובזקן| ברגע זה סיימת שלב א' בחיים שלך [שיהיה ברור] בקרוב יתחיל שלב ב'. בין שלב א' לשלב ב' תהנה כמה שתוכל. כמה תוכל? המון. תוכל להכנס לאתרי סקס בלי רגשות אשמה [לא שעד עכשיו היו לך בטח]
תוכל לקנות אלכוהול בכל מיני פיצוציות ז'וז'ו בלי לשאול את עצמך "ימכרו לי או לא?"
|אבסולוט||לוליטה||טאקילה| תוכל להגיד לאנשים כמוני "יא קטין" בלי שאני אגיד לך בצורה מתוחכמת ביותר "גם אתה קטין" |קטין| ועוד המון:O אז זהו לבינתיים, נוסיף כשנדבר איתך
!!!!!!!!!!!!

שגיא 1991

New member
מאיר../images/Emo70.gif

אנחנו
סובלים אחד את השני אבל למרות זאת אני מאחל לך
ושיקרה כל מה שתרצה וכל מה שבתקש לו יהי

s h e e p i t

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב ילד../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

כפרוני שיהיה לך יומולדת שמח
עד 120! המון אושר ועושר ותהנה מהגיל הזה
אתה חוקי!

וואע. ;[

אתה כזה זקן, מה זה.]: בכלל לא מתאים לך הגיל 18.. :< אז אתה חוקי!!! ;[ עכשיו מותר לך להיכנס לאתרים פורנו ובכניסה אליהם תוכל להצהיר שאתה בן 18 בלי שיוולד לך מלאך רע בשמיים בשל השקר. ;[ אתה יכול להתחיל לקנות אלכוהול חופשי וזה, אתה יכול להתחיל לפחד מכניסה לכלא, ואפילו להתגייס וללבוש את המדים הכי כוסים בעולם. :< טוב, אני מאחלת לך יחד עם הגיל המתקדם המון המון אושר... שלא תיתן לשום דבר לשבור אותך, שמעת? די לעדינות.
עושר, כי עא, למה לא. רק בתנאי שלא תהיה איזה קפיטליסט מגעיל ונצלן.
כושר, כי צריך את זה לצבא הגירוש. |סרט כחול| הצלחה!!!!! בייחוד בצבא וכל החרטא הזה. ;[ ובתקופה שעד הצבא, בעצם. :< כי זה המון זמן לך מצא עבודה. ;[ בריאות, כי זה חשוב והכל. אהבה - אני מקווה שתמצא את המישהי שתעשה לך באמת טוב ותאחה את כל השברים מהפעמים הקודמות, וקצת תהיה שונה ותוביל את זה בדרך אחרת...
|אמן| [אם יופיע סמל של חמסה אז..זין, כע.] + [ולא, מערכת היחסים הפתוחה שלך ושל שחר הבוגד לא נחשבת. P:] וכל אהבה שהיא, שתמשיך לאהוב ולהיות נאהב ובלי חסכים מיותרים וכל זה. סקס!!!!! כי אחרי הכל אני בסקס לנוער. ;[ ואגב אם לא הבנת מה הקטע הם המלאך השחור, אז אאלץ לספר לך[?!]: כשהייתי קטנה סבתא שלי סיפרה לי שכל פעם שאני עושה מעשה רע נולד לי מלאך רע שחור בשמיים[תמיד דמיינתי אותו כמריו שחור עם כנפיים] ולהפך, אז תמיד פחדתי שיהיו לי יותר מדי מלאכים שחורים. [שש.] טוב, זהו. להת' ויום הולדת שמח+ניצול מלא+המון המון מתנות. מזל טוב. :]]]

מאירצ'קה:>

איזה קטן אתה, אל אלוהים. פיצי :> המון מזל טוב מותק, מי יתן וכל מה שתרצה יתגשם, הרבה אושר ועושר ושמחה וכיף ואהבה אמיתית עם מישהי אמיתית. מזל טוב!!
אוהבת :)

heaven is here

New member
מאיררררררררררר../images/Emo23.gif

חמודי, כמה חיכית ליום הזה אה? אה? אה?!?!? הגיע
אתה בן 18 וואי יא בן 18 שכמוך, עכשיו אתה כל כך מרוצה שתוכל לשתות באופן חוקי ומחר אתה כבר לא חוזר לבצפר [ואל תתגייס!] ורואה מלא אנימטריקס כמו שאתה אוהב ומתגעגע אליי כמובן! טוב, אבל ביומולדת שלך מאחלים לך ברכות אז הנה: אושר,עושר,כושר,יושר,חברים טובים שלא מחזירים אותך אחרי שעה הביתה[?], אהבה, טוקמן,גיוס קל לצבא,מלא שירים של עברי במחשב,עזריאלי,וידאו/דיוידי לראות מטריקס כל היום ולא לחכות שיהיה בטלוויזיה ושכל יום יהיה יותר טוב מקודמו. יום הולדת שמח

למעלה