היום יום הולדת... 8-(

snoway

New member
היום יום הולדת... 8-(

הרבה זמן לא הייתי כאן. זה קשור לזה שאיזשהו אח גאון שלי הצליח להכניס וירוס שהרס את המחשב, אבל עזבו אני לא בן-אדם קטנוני. נו טוב, אולי קצת. היום לפני 18 שנה (או שזה שנים? אבל לא אכפת לי כי ``את הבגרות שלי כבר עשיתי``) יצאתי לאויר העולם. בד``כ אני שמחה בימי ההולדת שלי אבל הפעם עצבות נפלה עלי. בהתחלה לא הבנתי למה אני מדוכאת כ``כ עד שזה הכה בי: א-נ-י ל-א ר-ו-צ-ה ל-ה-י-ו-ת ב-ת 18!!!!! טוב לי ככה כמו שאני. מצדי להשאר בת 17 וחצי, מה רע? אני יכולה להוציא רשיון על אוטו, אלכוהול בין כה וכה מוכרים בלי להסתכל על תעודת זהות, עם הפוליטיקאים של ימינו זה לא כבוד כ``כ גדול להצביע. שלא לדבר על זה שפתאום אני אמורה להיות בוגרת ואחראית וממש לא בא לי. מעכשיו אני אצטרך לשלם מסים, ביטוח לאומי, וכל ביטוח שיחליטו שאני חייבת לשלם. הצבא יכול לקרוא לי במצב חרום( למרות שעם הפרופיל 64 שלי אין לו הרבה מה לעשות איתי). כל יום הולדת מעכשיו אני לא אגדל בשנה אלא אזדקן בשנה. וככל שהזמן עובר יש יותר סיכוי שהשער הג`ינג`י המופלא שלי (שהוא דרך אגב כבר ידוע בקרב החברים שלי כקדוש) יאפיר, ילבין וכו`. גיל ההתבגרות שלי נגמר. אני עצובה. נראה לי שאני תכף אתחיל לבכות.

*may*

New member
רק משהו אחד..

מזל טוב !!! ותתעודדי..!! :) נכון עוד לא הגיע הרגע שבו אני אהיה בת 18 (עוד חודש רק 16..) אבל בכל זאת.. שמעתי מהרבה אנשים שהגיעו לגיל 18 שזה לא משהו כזה גדול - לא לטובה ולא לרעה. סתם עוד יומולדת. אז תתעודדי, תתגייסי, אח``כ תתאזרחי, כמו כולם.. וכן, מתישהו כולנו נזדקן ומתישהו כולנו נמות אבל עד שזה יגיע יש הרבה שנים. גם במקרה שלך. אל תדאגי את עדיין לא צריכה שיניים תותבות ושיערך כבר לא הפך לאפור. אז תתעודדי. מעיין.

flowr..

New member
מזל טוב!

אי אפשר להילחם בטבע, לא תוכלי לא להגיע לגיל 18... אבל תתעודדי, גיל 18 זה באמת לא גיל כ``כ זקן. ולא נראה לי שבגיל הזה יתחילו לבצבץ שיערות לבנות על הראש שלך... אז כל מה שנותר לך לעשות הוא לנצל את הרגע ולהנות ממנו כל עוד את צעירה. ואת צעירה. את מדברת בהודעה כאילו הגעת לגיל 40 או משהו... אל תדאגי. מזל טוב! flowr..

hasaroot

New member
ימי הולדת

מה הם בכלל? סתם ציון דרך דרך לומר ``כל הכבוד על זה שהצלחת לא למות למשך עוד שנה!!`` מה זה הפחד הזה מלהזדקן? זה לא המטרה? כולם אומרים ``החיים שלי מתבזבזים``, מה זה חיים שלא מתבזבזים? מה זה אומר ``תעשה חיים``? אז תתעודדי, את כמו כולם, מה גם שכשתהייבת 80 תסתכלי על עצמך עכשיו ותחשבי ``וואו! איזו צעירה היית בת 18`` אז במקום שתחשבי על הזקנה לעתיד, תתני לה על מה להסתכל אחורה.. או משהו כזה... habarnash הופ הופ טרללה, גדלתי בדקה...

Black Star

New member
משהו שאולי יעודד אותך.. :)

ציטוט מהספר ``אן שרלי`` שאני תמיד נזכרת בו כשאני מרגישה שהחיים כבר מאחוריי- בגיל 17... :) אני לא מצטטת במדויק אלא מהזיכרון... אז סליחה על אי הדיוקים באשר הם.. ``היא הרגישה זקנה ומנוסה, דבר שמראה כמה צעירה היא עוד הייתה``... ומזל טוב! :)

mushmush18

New member
אצלי זה הפוך!

יש לי עוד 4 חודשים עד הגיל הזה ואני מתה להגיע אליו. ת`אמת זה לא בגלל הגיל - 18 וכל השטויות האלה זה רק כדי לעבור את כל הלחץ הזה של הבגרויות ולהתחיל תקופה חדשה! אולי אם תסתכלי על זה מנקודת מבט כזאת תרגישי יותר טוב. מקווה שההרגשה הזאת תחלוף לך mushmush18

למעלה