זה לא שבנות לא מבינות בזה,
בנות לא מנסות להבין בזה.. כי זה לא מעניין את רובנו.. בדיוק כמו שאת רוב הבנים לא מעניין לבוש לדוגמא.. גם הם יגידו "חולצה שחורה" כשאת תדעי בדיוק איפה היא נקנתה, באיזו עונה וכמה היא עלתה בעונה הזו.. אני מניחה שאת יודעת להבדיל בין זארה לקסטרו ולרנואר נכון? זה על אותו משקל של להבדיל בין מזדה 3 לניסן לטויוטה או קריזמה אייר.. בדיוק אותו דבר.. אז את אומרת "אוטו שחור" והם אומרים "חולצה שחורה" וההמלצה שלי- תתעניינו במה שמעניין אתכם. לא כי צריך אלא כי זה מעניין אתכם.. וידוי עכשיו? אני צריכה לקנות רכב אז היום אני מבינה די טוב ברכבים.. ועוד וידוי? בגדים זה הדבר האחרו שמעניין אותי ואין לי מושג מה מאיפה כי זה לחלוטין לא מעניין אותי, אם אני רואה משהו יפה אני קונה ומותגים ממש לא מטרידים אותי בשום צורה שהיא... מסקנה? די לשובניזם! זה לא עובד עליי, מעולם לא עבד עליי ולעולם לא יעבוד עליי.. אני מכירה מלא נשים שמכירות את כל השמות של כל שחקני הכדורגל ever והולכות להמון משחקים וכו'.. וגברים שמתעניינים באופנה לא מבינים ברכבים.. ויש לי דוגמאות מכל תחומי החיים.. אז גם בנות יכולות וגם בנים יכולים להבין הכל, השאלה היא מה הם רוצים.. אני מסכימה שתהליך הסוציאליזציה והסדר החברתי מושך לכיוון מסויים אבל אף אחד לא אמר לך באופן אישי לא להתעניין ברכבים, מעניין אותך? תפתחי אינציקלופדיה/ תשאלי ואני בטוחה שגם את תצליחי להבין