היום יום הולדת ל...

kinspirit

New member
היום יום הולדת ל...

ריצ'ארד דין אנדרסון! מזל טוב
אושר, יושר, כושר, בריאות - והרבה סטארגייט

deathcaster

New member
תגידו בנות אתן בסדר ?

אחת ב- 2:27 השנייה ב-7:30 או משהו כזה ... חשבתי תקופת מבחנים .....מה הקטע , ההתמכרות חזקה ...אהה ?

deathcaster

New member
האמת ?!

גם אני בתקופת מבחנים , אני עובד כמאבטח בד"כ בין השעות 23:00-6:00 , ואלו השעות האידיאליות ללמוד למבחנים ..... הו אלגברה 1 ! מקצוע ארור !!! אבל לא חשבתי שיש עוד הרבה מטורפים כמוני ...

Chelnak

New member
אממ...

אכן תקופת מבחנים. אבל היה לי שעור צרפתית עכשו (הרגע חזרתי) - כך שאני מנצלת כמה דקות לפני השעור ואחריו כדי להתבטל קצת... (למידה ממושכת מדי לבחינות עלולה לקצר את החיים).

kinspirit

New member
תקשיב

הדבר הכי גרוע שקרה לי בחיים זה האינטרנט המהיר של הכבלים. פעם יכלתי להכנס לאינטרנט רק אחרי 22:00 בלילה (מטעמי חסכון) אבל עכשיו שיש לי אינטרנט 24 שעות ביממה.... אכן, אני מכורה
האם אמרתי שזה הדבר הגרוע ביותר שקרה לי?! כמובן שהתכוונתי להגיד הטוב ביותר!!! kinspirit שהיא ציפור לילה בכל מקרה כך שהשעה 2:00 בבוקר ממש לא זרה לה. קטן עליי.

nzkiwi

New member
../images/Emo65.gif מזל"ט ריצ'י ../images/Emo65.gif

תבוא לבקר... נדבר איתך אחר כך...

דקל ב

New member
מז"ט למגייור!!!

מגייור היקר! לא משנה לי מה תעשה, איזו דמות תשחק, באיזו תקופת זמן תהיה, תמיד אבל תמיד שתאר מגייור בעל הבלורית הבלונדינית והמסטיק בפה, עם ההסברים ההגיוניים לדברים הכי ל הגיוניים, וההמצאות הנפלאות. שתדע, אנחנו יודעים שאתה חכם יותר מסאם! כי אם רק תרצה תוכל לבנות גנרטור של נאקווארדיה מ: מיכל פלסטיק,בקבוק שמפו מלא,מסטיק, אולר, חוט דייג וחתיכת במבוק! בהערצה!

uriai

New member
מגייוור באמת היה גדול...

אבל אין כמו ג'ק !! התפקיד שלו פשוט מצוין בסטארגייט............

למעלה