היום יום הולדת ל.....

avigal23

New member
היום יום הולדת ל.....

בתיה קרוננברג!!!! אני משערת שהיא תקרא הודעה זו אז:
המון המון המון מזל טוב!
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
תמשיכי להיות המרקדיה הכי הכי שיש בעולם!!!!
תמשיכי להיות קרובה אליי כמו תמיד(גם דודי כמובן)
אז אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד ולהתראות היום בהרקדה.
המון
ב-
ענקית אביגל

לאה S

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב

מזל טוב ענק !!! שמחים שחזרת לעצמך. בריאות, אושר ורק טוב! שנמשיך לשמוח ביחד. (סליחה שלא נגיע הערב, אבל נבוא מחר בע"ה). מכל הלב, שאול ולאה.

מזל טוב מכל ה-../images/Emo23.gif לבתיה המקסימה.

בתיה יקירתי. שפע ברכות ואיחולים ליום הולדתך. עד 100 כ-20. בריאות, אושר, וחוגים מלאים ויפים. ששנה זו תהיה מוצלחת ויפה מקודמתה. עם המון אהבה. יום טוב.

מצטרף לברכות ולאיחולים !

לבתיה היקרה. מזל טוב ליום הולדתך. מאחל לך בריאות טובה, שמחה ואושר, והצלחה בכל מעשה ידייך. שתהא השנה הבאה עלייך לטובה ושתכפילי ותשלשי את המבקרים בחוגייך. ד"ש לדודי האוהב והתומך שלצידך תמיד. דבל'ה.

מצטרפת לברכות.

הזדמן לי להכירך כשקיבלת בזרועות פתוחות את המיפגש הראשון של חברי הפורום. אכן את מקסימה. התיאורים והמחמאות ששמעתי עלייך תואמים ואף יותר. מאחלת לך עוד שנים רבות של עשיה וריקודים, והעיקר - בריאות טובה.

תומרgt

New member
צרור ברכות

וכמובן שאנו מצטרפים לברכות וזוהי הודעתנו הראשונה

לאה S

New member
ברוך הבא לפורום

אני שמחה להווכח שהסברי היה מועיל. ואיפה איילה? שיהיה לכם ערב טוב ושנראה אותכם גם בהרקדות וגם משתתפים כאן...

דודי ק1

New member
יום הולדת.

מאחר ובתיה אינה משתתפת בפורום, הוטל עלי להודות בשמה לכל המברכים והרוקדים באשר הם. בתיה ואני מאחלים לכולם את שהם מאחלים לעצמם והעיקר, להמשיך לרקוד ולשמוח.

תומרgt

New member
את 10 !

לאה, תמיד טענתי שאת בסדר גמור, ולראייה (ויש מי שרגיל לראיות..) הנה גם אילה מצטרפת למענה . את 10 ועשרה.

לאה S

New member
../images/Emo51.gif

חן חן. לא ידעתי שאני צריכה סנגור?! מי אמר שאני לא בסדר??? מה, בגלל הכובע? בכל אופן, איילה המקסימה, ברוכה הבאה לפורומינו, שנזכה לראותך גם כותבת, ולא תתחבאי מאחורי תומר...

תומרgt

New member
נושא, נשוא, מושא

לאילה מתאים להסתתר מאחורי (תרתי משמע) ולתת לי הוראות באוזן כמו גם לצנזר את שאני כותב. על איזה כובע את מדברת? מה בין שמיטה לארגז של כלי מיטה? טוב שכתבת לאילה שהיא מקסימה - נתת לה תחמושת.... לרוע מזלך, הייתה לנו בעיה באינטרנט ולכן לא הצלחנו לשלוח את התשבוחות שיש לנו עליכם (נסיון שלא עלה יפה לשלוח בפורום "מרקיד") ואולי עדיף כך כי לא יאה לשבח אדם בפניו ואם היינו שולחים והיה מגיע אליכם מי יודע לאיזה גבהים זה היה מוביל..

למעלה