היום, ט"ז בתמוז...

היום, ט"ז בתמוז... ../images/Emo16.gif

התאריך הרישמי שנקבע כיום זכרון לחללי מלחמת לבנון השניה. עוד מעט מגיע חודש אוגוסט, ואי אפשר להאמין בכלל שכבר עברה שנה... זה עוד נראה ומרגיש טרי ופתוח... יש המון דברים לומר אבל הפעם אני בוחרת לשמור אותם לעצמי. הסתבר שככה עדיף. ב-18:00 בערב יערך טקס לזכרם בהר הרצל בירושלים. ואותי, למרבה הצער, הידיעה שאולמרט לא יהיה שם - לא הפתיעה כל כך וליבי עם זעם המשפחות. אנדריי שלנו, גוזל קטן... שומרים אותך קרוב תמיד... יהי זכרם ברוך.

nataly2009

New member
..

גם אותי לא מפתיעה בכלל ויותר מזה מעצבן. איפשהו הממשלה אשמה בהכל ואני באמת לא רוצה להאשים אף אחד אבל זה כ"כ טבעי. יום אכזרי אחד שגרר עד עכשיו כבר 11 חודשים כאלה. החייל הזה שלי.
.

esvee

New member
../images/Emo16.gif

עד כמה שהמלחמה הזאת הייתה מזוויעה, מה שקורה אחריה בכלל בלתי נתפס. בדיוק כמו בזמן המלחמה, רק לפתוח חדשות ולהזדעזע כל יום מחדש. יהי זכרם ברוך...

RunNGun

New member
../images/Emo16.gif

אני זוכר את ההלם שהיה כאן... נדמה שמאז כל תחנה מכאיבה, כל פיסת זיכרון כואבת. ביום הזיכרון לחללי צה"ל האחרון הייתי באזכרה (אפשר לקרוא לזה אזכרה?) וזו היתה חוויה מאוד חזקה - פעם ראשונה בעצם שהייתי במעמד שכזה, ובאמת היה מדהים לראות איך כל כך הרבה אנשים היו שם ודממה כזו חונקת... אני לא אכנס לעניין אולמרט, אני רק אגיד שזו בושה שאין בושה.

bitcho

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך. יש מעגל לזכר אנדריי?

Trap1

New member
../images/Emo16.gif למה שאמרתי בושה לממשלה מחקו לי את ההודעה

למעלה