היום זה......

help me Nick

New member
זה רק אני או...

שהתמונה שמתי למעלה של ארון בחדש שלו הפרצוף שלו ממש ממש ניראה דפוק שם?!?!?!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

אני ממש מקנאה בך שהיית בהופעה
אני מקווה שהוא יצא לסיבוב הופעות באירופה, ואז אני בטוח אראה אותו.. התמונות ששמת מהממות
אני הכי אוהבת אותו עם קוצים כאלה
הוא הכיי סקסי ככה

LiOr CaRtEr

New member
בנות...

לא איכפת לי מה כולכן אומרות, אבל ביננו, ניק הכי יפה הכי סקסי והכי שולט עם שיער ארוך!!!! הוא נראה כל כך טוב עם שיער ארוךךךך הרבה יותר מאשר עם שיער קצר! במיוחד בתמונה בשחור לבן למעלה! תמיד חשבתי שהוא צריך לגדל וצדקתי!!! בכלל בנים צריכים לגדל שיער יותר.. שיער נועד בשביל להיות ארוך!!! על הראש בכל מקרה....

help me Nick

New member
חח....

אבל אני דווקא ושבת שעם קרה יותר יפה לו או קוצי... אבל גם ככה יפה לו! ושיער ארוך לבנים לא יפה!

help me Nick

New member
כאן הוא אם אנג'ל...

איזה כיף לה!! אחת של שני הבנים הכי שוווווווייייייים בעולם!!!

help me Nick

New member
כאן זה..

שולחן האוכל, ארון אומר שהוא כל הזמן אוכל והוא חזיר... והוא גם אומר שניק חזיר...פחחח איזה חמוד!

help me Nick

New member
זאת הבריכה...

זה ניראה כמו ברכה במלון!! איזה כיף להם! לנו יש ברכה כזאת קטנה לילדים הקטנים...פחחח...

help me Nick

New member
איזה שרשור ארוך עשיתי...

סתם שאלה יש לכם את התמונות שמשיתי? או שפעם ראושנה שאתם רואים? חח..זאת תמונה של הגיטרה של ניק כתוב עליה make yourself useful and get naked"...חחח...איזה חמוד! אבל בהופעה לא הייתה את הגיטרההזאת והוא ניגן בגיטרה רק ב i just wanna take you home

help me Nick

New member
חחחחחחחח...

בעלך?!?!? אפילו לא פגשת אותו...גם אני לא... אבל...he is mine והנה תמונה שלו...

help me Nick

New member
איזה כיף לשרשר...

עם שמתם לב זאת בערך הפעם השנייה אולי שלישית שאני משרשרת בכל הזמן שאני כאן! בתמוהנ כאן ניק ולזלי בניק צ'אנל (איזה שם יפה יש לערוץ!) נכון לזלי ניראת בהריון!?!?!?

help me Nick

New member
ועוד פעם נימאס לי...

נמשיך ביום אחר... תמונה אחרונמ הלהיום...

American Girl

New member
איזה מדהים....

ארון שלי הוא פשוט משגע!!!!!! ואל תתאמצי כי כבר היתחתנו
ואנחנו חיים באושר ועושר!!!!!!!

למעלה