היום זה......

help me Nick

New member
היום זה......

ה-6.2.03 בדיוק עבר חודש מהיום שבו ראיתי את ניק!!!!!!!!!! 5.2.03 ווווואיייייי אני לא מאמינה איך הזמן עבר כל כך מהר!!!!!!! אני רוצה לראות אותו שוב בהופעה!! או לפגוש אותו.....!!!!!!!

help me Nick

New member
אווווופסססססס

כל התאריכים יצאו הפוכים!!!! שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יעשה שרשור לכבוד התאריך של היום ה-2 לשישי 2003

help me Nick

New member
תמונות מהשלישי ל-5

יום אחרי ההופעה שהופעה שאני ראיתי... הוא לא ניראה ממש חתיך אם התסרוקות הזאת בתמנות אבל במציאות זה מאוד מאוד מאוד מאודי יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

help me Nick

New member
חבל שלא הייתי בהופעה הזאת...

כי אז היו לי תמונות אבל ההופעה הייתה בערב ואני עזבתי ב-10 בבוקר את אורלנדו.... איזה באאאססססהההה

help me Nick

New member
חחחתתתייייייייךךךךך!!!!!!!

וווואאי איך אני מתה על התמונה הזאתי.!!!!!

help me Nick

New member
בהופעה שאני ראיתי הוא לבש

מכנסיים מאוד דומים אבל לא אותם כי עליהם יש חרטה כזה... וחולצה טי שירט לבנה... חבל שהוא לא לבש גופייה כי רציתי לראות את הקעקועים שלו וראיתי רק קצת מהקעקוע הגדול על הכתף...

help me Nick

New member
עכשיו מהופעה אחרת

יותר חדישה מלפני כמה ימים... שווווופפפפפפפךך מים על עצמו ווואאאיייייי!!!!!

help me Nick

New member
אני מתה עליו!!!

אבל עדיין אני חושבת שוהא צריך להיסתפר... כי עם אני חושבת שככה זה ימאוד מאוד מאוד יפה לו אז אם קוצים או אם קרה כמו ב i want it that way אז הוא בכלללללללללללללללללל!!!!!!!.............

help me Nick

New member
תמוווונהההה מהמממת!!!!!!1

ולפי איך שהשיער ניראה שם זה לפני חודשיים בערך....

moe7

New member
אולי זאת רק אני

והדרישות המוגזמות שלי... אבל ניק בדרך כלל נראה כמו בן-אדם רגיל אם כי בתמונה הזאת הוא נראה כמו עורסון מרוט שברך מבית המעצר לעבריינים בני-עשרה (ללא אירוניה למקרה של ניק שכרגע נזכרתי בו
)...

help me Nick

New member
כאן הו אממש ממש יצא...

אמ... מכוער... עד כמה שזה בילתי אפשר בשבילו! בעצם אני לא מוצאת את התמונה יכוללהיות שבגלל היופי האדיר שלו בתמונה החלטתי לא לשמור נשים תמונוה מאותו יום...

help me Nick

New member
זאת התמונה ששמתי למעלה...

זאת זאת... אבל הינה התמונה שהתכוונתי לשים במקום...

help me Nick

New member
בקשר לאלבום הבא של ניק...

Although there's been a lot of rumours about Nick recording his second album, I hadn't heard anything concrete before, so, whoo. Here's to hoping for a rockinger sound, a studio version of Not Like You, and maybe that shirtless video he said he'd do on the BBC webchat not like you זה שיר מהמם!!!!! ואין אותו בגרסה של mp3 איזה באסה ויש לי אותו בגרסה של לייב ושמעריצות צורחות... בעע הוא שר את השיר בהופעה....אוווווו

help me Nick

New member
מכייון שנמאס לי אז

זאת תמונה אחרונה של הבית של ארון שהוא גר בו עכישו יעם משפחתו מאוחר יות ראי ימשיך בחלקים בבית שלו...

למעלה