היום זה שנתיים

היום זה שנתיים

מאז שבעלי נפטר , קשה לי להאמין שעברו שנתיים שלמות , מצד אחד זה נראה לי שהכל היה רק אתמול , שרק אתמול הוא חזר מהסופר ואחרי 4 שעות הוא כבר לא היה איתנו, הכל היה כל כך פתאומי. מצד שני כל כך הרבה עבר עלי בשנתיים האחרונות, עברתי דירה, עברתי כל כך הרבה עם הילדים הקטנים שלי , הם הפכו מקטנטנים לילדים הרבה יותר גדולים ומבינים, אומנם גם קטנים אבל בשנתיים , הגדילה של ילדים היא ממש משמעותית. חשבתי שהיום הזה יעבור עלי כעוד יום רגיל , אבל כבר מעכשיו כשיורד הערב , יש בי מין מועקה בלב , כאילו שהגוף מרגיש שהיום זה לא עוד יום שיגרתי בשבילי.מחר בבוקר נעלה לקבר בהר הרצל, יהיה טקס צבאי ( אפשר לומר קצת קר ) , ואחרי רבע שעה כולם יתפזרו ואני שוב אחזור לבית שלי. חשבתי להגיד משהו בטקס , אבל אני לא מסוגלת לעשות את זה. גם בשנה שעברה רציתי, אבל כמובן שלא עשיתי את זה. כי כזאת אני ... שקטה וביישנית. דבר שילווה אותי כל החיים, וזה למרות שיש לי כל כך הרבה דברים לומר לאנשים שמסביבי שאולי חושבים שהחיים שלי ממשיכים כרגיל , אבל אני יודעת שהם ממש ממש לא. אומנם הכרתי מישהו בזמן האחרון שמאוד מאוד טוב לי איתו , אבל \כל התהליך הזה הוא מאוד קשה לי , מזל שיש לו סבלנות, כי אני חושבת שאני במקומו הייתי פחות סבלנית " לשטויות שלי " הייתי משלמת המון המון אם רק יכולתי לראות אותו עוד קצת ולהגיד לו שכל כך קשה לי בלעדיו. אולי נראה לפעמים שאני מחייכת ושמחה , אבל זה ממש לא משקף את ההרגשה הפנימית שלי. אמרו לי שהזמן מרפא את הכאב ואני באמת שמחה שיש אמת בדבר הזה כי אחרת באמת לא הייתי יכולה לקום בבוקר ומידי פעם באמת באמת לשמוח ולהרגיש טוב. בשורות טובות לכולנו..

../images/Emo24.gif

כן, המועקה הזו מוכרת ...הנוכחות של
כל כך חסרה כאן ועכשו! ו"הטקס" -אנחנו לא זקוקים לו, אצלינו הזכרון הגעגוע נמצאים כל הזמן, ואף אחד לא מבין .לכאורה אנו לומדים לחיות -בונים חיים חדשים ,לומדים לצחוק, לשמוח, להנות אבל תמיד קימת תחושת הריק ,החוסר ,הגעגוע ... מחזקת אותך לקראת מחר
טלי

טטי22

New member
שולחת לך חיבוק ../images/Emo201.gifוהרבה כוח לקראת מחר

מבינה אותך וכמה זה קשה גם לבעלי יש אזכרה השבוע ואני עדיין לא החלטתי אם אדבר ומה אני רוצה להגיד.

פשו שי ת

New member
צימוקמוק יקרה

שולחת לך המון חיבוקים וכח לקראת מחר גם לנו יש אזכרה ביום חמישי 3 שנים איך שהזמן רץץץץץץץץץץץ המון אהבה חגית

elipol

New member
המלצה מכל הלב

יקירתי! קראתי בהתרגשות את אשר כתבת. אני רוצה להמליץ לך על ספר שקראתי לאחרונה ומקווה שמנהלי הפורום לא ימחקו אותי בטענה שזה "מסחרי". אני דנים כאן ואנשים זקוקים לתמיכה ועזרה. הספר נקרא "עלמה נה והבור" של יונית שוורץ-ורבו. ספר שקוראים אותו בחצי שעה והוא נשאר איתנו כל החיים. ספר מיוחד לאלמנות ואלמנים, ספר נפלא מעת אישה מיוחדת. אני חושב שניתן לקנות אותו גם בסטימצקי. אם לא, אשמח לקשר בינך לבין יונית, שתשלח לך את הספר בדואר. חפשי בGOOGLE או בYOUTUBE. באהבה, אלי ש.

תודה שאת מעדכנת

קצת דאגתי שהפסקת לכתוב תודה שעדכנת מה קורה איתך שולחת לך חיבוק ענק לחזק אותךתמשיכי הלאה בחיים יקירה את עושה מה שטוב לך וזה מה שחשוב לך ולילדים

למעלה