C Chenush LOVE Anime New member 3/4/06 #31 ../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifכן, בישפרו~~~! תקראי בעיתון, אפילו שמו אותנו שם!
C Chenush LOVE Anime New member 3/4/06 #11 ../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifעירוני א'?!?!?!?!?!?! אבל זה כל כך קרוב לבית שלי
C Chenush LOVE Anime New member 3/4/06 #15 ../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifאני יותר קרובה לעירוני ג', עירוני א' קרוב לעירייה וגם הבית שלי די קרוב לעירייה
../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifאני יותר קרובה לעירוני ג', עירוני א' קרוב לעירייה וגם הבית שלי די קרוב לעירייה
C Chenush LOVE Anime New member 3/4/06 #22 ../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifאלא אם כן היא מסכימה
ש שוקולד שליי New member 4/4/06 #34 אני בעירוני א'... והיה ממש מפדח... כאילו כולם ממש אוהבים אותם וזה אבל כאילו אנחנו חטיבת ביניים קצת פאדיחות לצעוק כמו מפגרים "ניני תעשה לי ילד..." חח... והיו כאלה שכתבו שלטים "ראש גדול אימפריה" וזה...חח... ואיזה כוסוןןןן ידידיה!!!!!!!
אני בעירוני א'... והיה ממש מפדח... כאילו כולם ממש אוהבים אותם וזה אבל כאילו אנחנו חטיבת ביניים קצת פאדיחות לצעוק כמו מפגרים "ניני תעשה לי ילד..." חח... והיו כאלה שכתבו שלטים "ראש גדול אימפריה" וזה...חח... ואיזה כוסוןןןן ידידיה!!!!!!!
R Rioter New member 4/4/06 #37 חח וואי, מזל טוב! אני זוכרת כמה שהתלוננת כששמו לך אותה זה היה לא מזמן. מזל"ט