היום זה קרה ..

יש לי שאלה ..

אתמול אחרי ההזרעה קיבלתי מהרופא שלי כדורים להחדרה דרך הנרתיק .. השם שלהם - אוטרוגסטן . מישהי יודעת מהן הכדורים האלה ??. ניסיתי היום להחדיר , היה לי קצת קשה .. אולי יש איזה שיטה או דרך לעשות את זה יותר קל .. מצטערת אם השאלה קצת לא במקום ..

שמעתי על בנות שמשתמשות במוליך

רגיל של טמפון, יש גם אפשרות להשתמש במוליך של קוטל זרע (לא עלינו, מי מכיר את הדבר הזה בכלל
) אני בכל אופן החדרתי אחד אחד, בהתחלה הסתבכתי, אבל למדתי לעשות את זה מתוך שינה. ולשאלה הראשונה, הכדורים נוגדו לתמיכה בפרוגסטרון. בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

וקודם כל, כדי שלא יגמרו לנו הדפים אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. אז יופי שיצאת מאחורי הירכתיים ונכנסת לכלל החותרות, נקווה שבעוד שבועיים נעביר אותך באופן רשמי לפורום הריון
. הכדורים שקיבלת הם כדורי פרוגסטרון שנועדו לתמוך ברירית ולהחזיק אותה עד שהעובר ישתרש ויפריש מספיק הורמון הריון להחזקתה. כדי להחדיר אותם, תשימי אותם על קצה האצבע ותדחפי הכי עמוד שאפשר. כמו שמחדירים טמפון. מומלץ לשכב עשר דקות עד רבע שעה אחרי כן. כדי שהספיגה תהיה מקסימלית. ולא להבהל מהג´יפה שנוזלת אחר כך
זה הציפוי של הכדור שלא נספג. שבוע טוב, ואנחנו כאן לכל השאלות שרק אפשר. נועם

תודה על הדברים החמים ..

מצטערת על ההודעה הנוספת שכתבתי באותו הנושא , פשוט חשבתי שזה לא התקבל .. סליחה ..

נועם@בת

New member
לא צריך להתנצל חמודה

ושלאלה האחרת שלך, שלוש פעמים ביום שתי פנינים, זה מינון מקובל למדי. בהצלחה נועם

תגובה להודעה הנוספת.

מאחר ונעם תמחוק את ההודעה הנוספת, אני עונה לך כאן. 2 אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום זה בכלל לא יותר מדי. אני קבלתי 3 כדורים פעמים ביום. כל רופא נותן את המינון קצת אחרת, בהתאם טיפול כמובן, אבל את בטווח הנורמה.
בהצלחה שוב. מקווה שהכדורים יעזרו להשתרשות.
. שרה

רומי^^

New member
הפיתרון שלי להחדרה קלה ../images/Emo8.gif

ווי, ווי, איך שזה נשמע.....
יקירתי - קודם כל, מאחלת לך מהקצה השני של הארץ, שנזכה לשמוע צרחות שמחה על בטא חיובית גבוהה (טוב, נתפשר גם על נמוכה) עד אלינו לצפון.... לשאלתך (ותסלחי לי פה על התיאורים...): אני קיבלתי 2 כדורים וגינלייים, 3 פעמים ביום. בהתחלה לא כל כך הסתדרתי איתם, הם תמיד נכנסו לי מתחת לציפורן
לקחתי כפפה חד-פעמית, ואיתה לא היה לי כל קושי להחדיר את הכדור.לוקח קצת זמן-אימונים, אבל זה מה שעזר לי בסופו של דבר, ועובדה שבפעם הזאת ניקלטתי...(ולא משנה איך זה נגמר
) תיקני "סטוֹק", שיהיה בבית... ואל תדאגי אם תהיה הפרשה - הכל נלקח בחשבון. בהצלחה, יקירה.

למעלה