היום זה קרה ..

היום זה קרה ..

היום עברתי הזרעה .. אחרי שבוע וחצי של זריקות ובדיקות אחרי אכזבות חוזרות ונישנות יש לי הרגשה טובה לגבי הטיפול הזה .. הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי .. שיצליח .. תחזיקו לי אצבעות .. בבקשה ..

קצת על עצמי ..

חששתי המון אם לכתוב פה , כן או לא .. לכתוב משמע שכולם פתאום יודעים ,לכתוב להביע להוציא את המילים .. כבר שנתיים שאנחנו מנסים להכנס להריון ואנחנו לא מצליחים ההזרעות הראשונות שלווו בכדורים {היקוקלומין } כמעט ולא השפיעו כמעט ואין ביציות , כמעט ולא רואים את הביוץ .. ואז ההחלטה להחליף את הרופא במומחה לבעיה .. צילום של הרחם .. הפחד המורא שלפני הבדיקה וכל החששות היו לקטנים מעוצמת הכאבים .. ואז הזריקות של המתרודין והפרגונל .. ואז אתמול אחרי האולטרסאונד ובדיקת הדם .. התברר כי אני ממש לפני הביוץ וההזרעה שהיתה אמורה להיות ביום ראשון .. צריכה להתבצע היום .. ואוו הלחץ הבלאגן .. איך משיגים מישהו שישביח את הזרע ביום שישי .. עכשיו .. אני אחרי .. כולי תקווה שהפעם זה יצליח .. אם לא .. מגיעה אני למחזור האחרון של ההזרעות ואחריה תבוא הפרית המבחנה .. אני כבר רוצה להיות אמא ..

iris2210

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif

מחזיקה לך אצבעות.

כמו כולנו../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למרות שרק בסוף כתבת את הדבר הכי בסיסי ומהותי אצלנו, הכאב פרץ מכל מילה ומילה. "אני כבר רוצה להיות אמא" - מה יותר טבעי מהרצון הזה? הרצון הזה הוא מה שמאחד את כל המשתתפים כאן בפורום. אז דבר ראשון: ברוכה הבאה. בואי והמטרפי לסירה ולחותרות האמיצות שבה. אני מאחלת לך שתעגני בחוף המבטחים במהרה. כולי תקווה שהטיפול הזה יצליח. מקווה שתחליפי את הביקורים לצורך פרוטוקול בביקורים למעקב הריון. אנחנו כל בשביל כל שאלה שמטרידה וגם כשתרצי לחלוק כל כאב, מחשבה או סתם לשוחח. סיגל

קשת יקרה,

את צריכה לדעת שבכל בעיה טכנית כמו: מי עושה השבחה בימי ששי שווה להפנות שאלה לבנות הפורום. יש כאן מגוון עצום של מקרים והתקלויות בבעיות ואני יכולה להגיד בבטחון מלא שלכל בעייה ימצאו פתרון. (בתשובה לשאלתך -יש רופאה פרטית בסביון שמשביחה בסופ"ש ובשעות שהמעבדות כבר סגורות ). הכי חשוב שיהיה בהצלחה ושלא תזדקקי יותר לעזרת בנות הפורום (ושגם אנחנו כבר נתחפף מכאן ונעבור לפורום הריון).

היה לי מזל ..

הרופא שלי הוא מנהל המרפאה .. ובטלפון אחד הוא הזמין את עובדת המעבדה .. נכון , כולי תודה שהיא הסכימה לבוא ביום של החופשה .. היא הכירה אותי במהלך השבוע .. בגלל הזריקות ובדיקות הדם יש לי רופא מקסים .. שבאמת בזכותו .. אני מרגישה בטוחה ואפילו כשאני יודעת שהוא לא קורא את המילים בפורום הזה .. אני רוצה לומר לו תודה , על שהסכים ביום חופש לבוא ולטפל בי על שהוא כזה מקסים , בכל שאלה בכל טענה יש לי את הטלפון שלו לתשובה . שבוע טוב לכולכן ..

אולה *

New member
כמו כולנו ...

כולנו רוצות להיות אמאות, ולכן אנחנו בטיפולים וגם כאן. בפורום מותר לבכות, מותר לבקש/לקבל עזרה מכל הסוגים. בהצלחה רבה לך בטיפול הזה! אולה.

מרב.

New member
שלום קשת בענן (היו הרבה כאלה היום)../images/Emo34.gif

להוות שכך שיש בעיה מסוימת, זו צעד אחד קדימה, ובוודאי מקל עליכם. שנתיים זה הרבה זמן, לנסות, לרצות, ליחל ולקוות. מקוה שהחודש, בדקה התשעים, תצליחו- ולא תגיעו להפריה. בינתיים אנחנו כאן, לשאלות, לתמיכה ולהעלות חיוך על פנייך
מרב

רוצה להגיד לכן תודה ..

אין לכן מושג כמה חשובה לי התמיכה .. לדעת שאני לא לבד .. עד היום זה היה שמור בליבי .. ולא היה לי למי לספר .. התבישתי בעצמי לקרוא את ההודעות שלכן לדעת שעליכן עובר בדיוק מה שעובר עלי הכאבים האכזבות התקוות הכל . בסך הכל מוריד מהנטל שרובץ על ליבי וטוב לי שיש לי עם מי לשוחח על זה .. תודה מכל הלב לכן . . שבוע טוב ..

עמית@

New member
קשת

את בטח ובטח שלא צריכה להתבייש, לא בעצמך ולא בכך שלא ידעת. יש הרבה הקלה בידיעה. ברוכה הבאה אלינו עמית

למעלה