היום זה קרה!!!!!!!!

עדילוש

New member
היום זה קרה!!!!!!!!

הוא שלח לה מכתב אהבה........טוב נו לא ממש אהבה, הצעת חברות כזו והיא הסכימה ו- לבן שלי יש חברה!!!!! ססססססססססאמקקקק אני שונאת את המפלצת! אמרתי לו "ממי שלי, בשביל מה? אתם יכולים לעשות הכל גם בלי להיות חברים" אבל הוא לא מבין... ואני, יושבת חרדה, חסר לה שתפגע בו, אני כבר אראה לה מזה.... היא צריכה להגיע בעוד רבע שעה, הבטחתי לבעלי להיות נחמדה אבל קשהההההההה לי. מכירות את זה, או שמשהו אצלי לא בסדר?

תפסיקי להיות פולניה כזאת... ../images/Emo6.gif

תפרגני לילד, מה הוא כבר מתחתן? תני לו להינות... בן כמה הוא בכלל?

סנדי32

New member
משהו אצלך לא בסדר ! תהיי נחמדה!!!

תביני שהם חייבים לנסות אם תבוא פגיעה זה יכול להיות משניי הצדדים גם אמא שלה אומרת כמוך אני מאמינה שהם יהיו בסדר

עדילוש

New member
הוא טייס והיא מתרוממת...

סתםםםםם סתםםםםםםםם הוא טייס והיא יועצת נישואין (חחחחחחחחחחחחחחחח) משפחה טובה..... אז מה? זה אומר היא לא תתחיל לארגן לו את החיים? לנהל אותו....לנצל אותו...

מבינה את הרגשתך

כשבני היה בכיתה א´, (זה לא היה מזמן) הוא נדלק על ילדה אחת, (וואלה מתוקה - יש לציין שלבני יש טעם טוב חחחחחחחחח) וכל הזמן הוא ביקש לקנות לה מתנות קטנות כאלה. יום אחד הוא בא וסיפר, שהיא אמרה שהיא לא רוצה להיות חברה שלו יותר. תאמיני לי נפגעתי יותר ממנו. הם לוקחים את זה יותר קל מאיתנו - מסתבר!

גם לאבא זה לא קל..

הבת שלי (בכיתה ב´ גם) הוזמנה למסיבה בדיסקו קיד והיתה שרויה במתח אם תוזמן לרקוד ע"י אחד מהבנים "המובילים" בכיתה.. אמא שלך שלחה אותי כמובן להיות השומר,להציץ ולדווח מה קורה... המתח בבית שבר מראות... קיויתי שאם לא יהיה לה אף אחת שלפחות תזמין אותי...אולם בשיר השלישי היא כבר היתה צריכה לבחור בין שניים צעירים יותר.....

כמה זיעה יצאה ממך עד שזה קרה?

קשה לראות את ילדינו מתמודדים עם הדברים הקטנים האלה. רוצים בשבילם את הטוב ביותר, וכמה שיותר בקלות. שיהיו הכי יפים, הכי מקובלים, הכי חכמים, והכי הכי הכי!

jaky

New member
ילדים קטנים צרות קטנות

כשהם יגעו לגיל 15 ויבקשו לצאת למסיבה בעיר הגדולה או לעשות קעקוע קטן או פירס קטנטן אז תבינו מה זה בעיות קטנות ילדים קטנים וכו"

orquidea

New member
ילדים גדולים צרות גדולות

כשיודיע לך בגיל 17 שיש לו חברה קבוע והוא חושב ללכת איתה לעשות זאת בפעם הראשונה נראה אותך רץ לבית המרקחת כדי לקנות לו קונדומים <פעם היה כזה סימן... איפה נעלם>

jaky

New member
לא צרות

המילה צרות היא רק ביטוי למה שקורא ושלא נדע מבאמת צרות .

jaky

New member
ניסיון

Today, thirteen years after the mysterious death of the 25- year old woman, Sophia Waston, the reason of the death and the murder was found. Thirteen years ago the body of Sophia Waston was found in a trunk of an abandoned car. No body was found at the scene of the crime, But one men was arrested. After an investigation he was released because lack of evidence .no one was found to blame. And the death of this young woman remained mysterious until today. Today police arrested 40-year old man named John Willis. He was wanted by the police because of drug dealing. The police caught him, and while they were doing a search in his house for drugs, they found evidence that proves that John Willis murdered Sophia Waston. John Willis will be put on trial at the end of the month, and probably will be put in jail for a long time…

משפחה טובה אבל..........

היא יודעת לבשל? תראי, חשוב לבדוק הכל מהתחלה. את הרי רוצה שלבן שלך יהיה רק טוב, נכון? כשהיא מגיעה לא לשכוח להציץ מהחור של הדלת ולהקשיב איך היא מדברת אליו, האם היא קוראת לו בשמו או שקוראת לו "דרלינג"? האם היא יושבת צמוד אליו ואוחזת בידו או שהיא קרה ויושבת רחוק לא לפספס שום מילה שהיא אומרת, שום מבט שהיא שולחת אליו....האם זהו מבט תמים או מבט מפתה..... ועוד כהנה וכנה דברים............... את הרי לא רוצה שבנך יפול בפח עם סתם אחת.........חחחחחחחחחחחחח יאאלללה יה גנובה עזבי ת´ילדים ולכי לאכול סופגיות......חחחחחחחחחחחחחח

giulietta

New member
החברים שלנו

כבר סגורים (בינם לבין עצמם) על הבת שלנו (כיתה א´) והבן שלהם (כנ"ל). אני לא דוחה על הסף. הם התחייבו על דירה.

levona

New member
"נו" אמא פולנייה........../images/Emo13.gif

וככה נשמעת שיחת טלפון עם עגילוש: ...אני......(הקול המתוק והרגוע שלי): היי...... היא......:היי, ג´יננו לי ת´מח
שים סווודדדדדדררררררררר 40 מעלות בחוץ!!!! באמת....עגילוש.....חוצפה מצידה להסכים בלי לעבור קודם אצלך בדיקה ביטחונית...באמת חוצפה!!!

עדילוש

New member
אז ככה, לקחתי את הסופגניה- קלאודיה

אמרה לי!!!! לא כי רציתי
עשיתי פווווווווו לסוכר טפי לריבה כמו שמייקי אמר, התיישבתי- שלא ירד לרגליים.... ואז צלצלו בפעמון האהבל הקטן צעק פתוחחחחח עוד לפני שהספקתי לזרוק את הסופגניה (לא נעים
) נפתחה הדלת ו..... כל משפחת קדמוני בהרכב מלא נכנסה לי לסלון אמא אבא אח ואחות.....הדודה בטיול לא יכלה להגיע והכלב נשאר בחוץ (פחד מהפולניה) מה אגיד לכם..... אחלה גנים, לפחות מהצד של האבא
לשמחתי היא הסכימה להישאר לבד. בהתחלה היא הייתה נחמדה,אחר כך התחילה להשפיט אותו, "תביא לי, תעשה לי, תיקח לי".....אבל התאפקתי!!!!! בפעם הבאה שיילך אליה, נראה לי יותר בריא.

למעלה