היום זה סוף סוף הגיע...

היום זה סוף סוף הגיע...

היום כאמור ההופעה של מאיוש על הבמה המרכזית בביג בבאר שבע כמו שאני יודע אני יהיה שם לבדי כי יערה לא יכולה להגיע בסוף אבל אם היא תגיע אני יעדכן מאוחר בערב אני הולך בלי מצלמה כי יהיה לי קשה לצלם אז אני חושב שיכול להיות שאני ימצא תמונות שלי עם מאיה או בלי מאיה באתרים של באר שבע כל האתרים ואני יחפש את כל האתרים כדי להביא לכם את מלוא התמונות ואם אני ממש יוכל להקרב למאיה אני אמסור לה את אהבתי וגם את אהבתכם אליה אז לכל מי שמתכתבת איתי באייסי אני יעדכן אותה כבר מה היה והכל פורים שמח חבר'ה תהנו תבלו תעשו חיים ובעיקר תשתוללו המון וגם אני חחחחחח צ'או

k a b o o k

New member
תהנה../images/Emo13.gif

אני הייתי היום בתל אביב- בדיזנגוף, ובחולון- בעדלאידע.. היה כיףף שחבל"ז..

חזרתי מההופעה

לא יכולתי למסור למאיה ד"ד מכולם כי לא יכולתי להתקרב אל מאיה ולהצטלם איתה נורא רציתי אבל צלמו אותי לבד יערה אמרה שהיא הייתה בסוף אבל אני לא ראיתי אותה שן היא שרה את כל השירים חוץ משיר מספר 6 בדיסק "כשאתה נשבר" אולי היא לא שרה בגלל החבר שלה או משהו אחר מאוד מאוד נהנתי

חחחח יאוווו אני מתה איזה מהמם

הייתה ההופעה שאני ימות אלוהים איזה מדהימה מאיה הייתה{כמו תמיד} איזה שימלה מהממת או שזה חולצה כי לא היסתכלתי על הבגדים הסתכלתי על היופי שלה בפנים ואיזה קול מהמם היה לה טוב חבריס אני עכשיו בבאר שבע ואוו איזה מושלמת הייתה ההופעה מצפה לעוד אני באתי להופעה עם אחותי גיסי והילדים שלהם הם היו צריכים ללכת לסבא וסבתא של הילדים שלהם מצד האבא אז אמרתי להם אני באה איתכם יש למאיוש המלכה הופעה אני מהת היה מדהים נסעתי אתמול בבוקר חחחחחח הייתי באיסיקיו אני עכשיו עדיין בבאר שבע עם כולם הם אוכלים אני עכשיו סתם במחשב לספר לכם על החוווייה שהייתה לי. אמא והיה לי עוד סיוט אני שם נאבדתי כי היה שם עדליאדע והיה צפוף מת וכולם דחפו כזה ואי אפשר לדעת למה טוב כי הם רצו לראות הכל ואני כזה בטראומה איפה אחותי וגיסי והילדים אז אני כזה הלכתי למישטרה ואמרתי להם שאני נאבדתי אז הם שאלו מה הטלפון של אמא אז אמרתי להם זאת אחותי אז הם אמרו טוב מה הטלפון אז אמרתי להם ואחר כך היתקשרו אלייה שתבוא לקחת אותי משם אז בסוף אני הלכתי אלייה עם שוטר אחד שהוא ליווה אותי אלייה וזה היה כזה מה זה מפחיד ומאיה גם הופיעה בנתניה עם הראל סקעת והראל מוייל ושירלי משהו לא זוכרת וזה היה מדהים נסעתי בהתחלה לשם ואז לבאר שבע ושם נאבדתי וזה היה כאילו מה זה טראומה ואני לא ישכח את זה לעולם א-מא!!!!! אבל בסוף הקדוש ברוך הוא עזר לי מי שלא מאמין הוא פשוט לא יודעת איך להגדיר את זה אבל לא משנה טוב אני עפה לראות את כל ההודעות בפורום כי לא הייתי המון זמן פה ולא ראיתי את כל ההודעות ויניב שלא תגיד שאני מקללת וגם לא רבתי עם אף אחד כי לא הייתי פה מלא זמן חחחחחחחח כמה ימים וזנה מה זה כיף כזה אני רואה את מאיוש וגם מלודי את לא באה איתי להיפגש עם מאיה אחרי מה שראיתי במסנג'ר וגם דיקלה לא ספירוש את באה איתי וגם דנה באה אוהבת אתכם הכי הכי הכי היכ הכי הכי הכי הכי הכי בעולם נוי
נ.ב. אני בקרוב קונה סורק אז את כל התמונות שצילמתי מההופעה המדהימה אני יסרוק לפה!!!!!

ח'ברה עם אומרים לכם...

שפגשו את מאיה בהופעה הזו אז זה ממש לא נכון אני הייתה לידה (כי רציתי להיפגש איתה אבל לא )שמעתי כאלה אצלי בישוב שאמרו את זה אז אל תאמינו לזה הייתי דבוקה אליה כמו "חוט ומחט" מסכנה..(חוץ מזה שהיא הייתה על הבמה...

נויוששששש שמחה שנהנתתת

מסכנה שלי הלכת לאיבוד..העיקר שבסוף הכל הסתדררררר שיהיה לך חג שמח ואני מחכה לתמונות אני בטוחה שהיא היתה מהממתתת

למעלה