היום זהו יום חג!!

HUhybrid

New member
היום זהו יום חג!!

היום זהו יום חג!! היום, בדיוק 3 שבועות מאז פרוץ מלחמת השחרור בעיראק, חזינו כולנו בנפילתו של שלטון דיקטטורי אכזרי, שטבח במאות אלפי בני אדם במשך עשרות שנים, הרעיב אותם, השפילם, פגע בזכויותם הבסיסיות ודיכא את רוחם. אתמול, רק אתמול, חזינו כולנו במחזה ההסטורי של כיכר עיראק הרועשת וצוהלת עם הפלתו של פסל ענקי של סדאם. התחזית שניתנה ב- 19 במרץ התאמתה: הקישור לתחזית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=120&msgid=13296530 אחוזי דיוק של 99 אחוזים: - דיוק באיחור של יום בדבר מועד תחילת במתקפה -ישראל לא הותקפה - המערכה הצבאית לא נמשכה יותר מ-3 שבועות - ההערכה על הקשיים בגיבוש שלטון ביום שאחרי - תיקון מהותי: הגורם החוצני שמסר את המסר אינו הזאטות, אם כי תרבות חוצנית אחרת, שתמכה במערכה לחיסול הרוע שבעיראק. בואו נישא כולנו תפילה שעיראק תהיה הראושנה מבין המדינות המוסלמיות בבחינת "אור לשכנותיה" ולעולם כולו. תודה לכל החוצנים, הישויות, המלאכים ושאר הגורמים שפעלו וסייעו במלאכת האור. תודה רבה מכולנו. גיל.

ailag

New member
אממ

בנבואה הנ"ל אמרתם את הדברים הבאים: - המלחמה תארך עד 3 שבועות - התקפה על ישראל לא תחול, אם כי התקפות משניות בודדות כן תתרחשנה, אך לא תובלנה לאבדות רבות בנפש - ארה"ב תנחל נצחון צבאי, אך נצחון חלקי בלבד של שלטון בעיראק התוצאות so far: - המלחמה עדיין לא נגמרה - לא היו כל התקפות משניות - לא היה עדיין נצחון צבאי מלא לארה"ב. הייתי מתייחסת לזה ברצינות גדולה יותר אם הנבואה לא היתה כללית כמו ההורוסקופ (שאיכשהוא בד"כ צודק! מוזר, לא?)

ailag

New member
טוב, אז רק עכשיו ראיתי את העיתון..

עדיין, מספיק אנשים שלא לקחו מסכות בעצם ניבאו שלא יפלו טילים. זה לא כזה עניין..

HUhybrid

New member
מאמי, תמשיכי להדחיק

זה נמסר לי ב- 19 במרץ, ואמרתי זאת במפורשות. לעומת זאת, האנשים בארץ לא אמרו, לפחות, את זה במפורשות: שלא תהיה כל התקפה על ישראל. אנשים בהדרגה לא הלכו עם מסכות מחמת הבושה, ולא מכך שרובם ככולם חשבו שלא תהיה התקפה עלינו. גיל.

ailag

New member
מאמי, גם דוברת צהל הלכה בלי מסכה

עד שגילו את זה. אנשים לא האמינו שיקרה משהו. אמנם מעט אנשים לא הלכו עם מסכה בגלל ה"פדיחות", אבל רוב אלו שהלכו בלי הם אנשים רציונליים ולא משחקים את משחקי ה"יצחקו עליי בכיתה!"

טל ר

New member
על ההדחקה

"אנחנו הזכרנו כי כוכב X יהיה ניתן לראייה בשמיים באור יום, 7 שבועות לפני המעבר. בהסתמך על הצהרתנו כי המעבר של הכוכב יתרחש מיד לאחר 15 במאי, 2003, מפני שבזמן זה אלו שרוצים לשרוד יצטרכו להיות במקומות הבטוחים שלהם, זה מביא לידי כך שניתן יהיה לראות את הכוכב מהשבוע האחרון של מרץ לכל המוקדם." אנו 5 שבועות לפני 15 במאי, והכוכב היחיד שאני רואה באור יום הוא השמש שלנו.

HUhybrid

New member
הסבר--

ראשית כל, המידע שנמסר בזטא-טוק הוא ע"י תרבתו חוצנית שאיתה אין לי כל קשר. גם המתקשרת והמייצגת את החוצנים הללו היא ננסי לידר, ולא אני. שנית, אין לי כל אחריות או סמכות על התחזיות שמובאות שם, ומעולם לא הצהרתי עליהן. התחזית שנתתי בדבר עיראק היא זו שנמסרה לי עד עכשיו מבין כמה אחרות (שלא פורסמו על-ידי). שלישית, לפי מה שנמסר לי- בואו של השינוי ההוא, בליווי הכוכב, תלוי בעוד דבר שצריך לקרות עד פסח. יומטוב, גיל.

טל ר

New member
תרגום

יש לי אחריות רק על מה שנכון ולא על מה שלא נכון.

HUhybrid

New member
תגובה

טענה: המלחמה עדיין לא נגמרה המערכה הצבאית הוכרעה לזכות צבא הברית. נא לא להתכחש. טענה: לא היו כל התקפות משניות צויין בבירור כי לא תהיה התקפה עיראקית על ישראל, וההתייחסות בדבר "התקפות משניות" היא להתקפות טרור מקומיות, מצד טרוריסטים פלשתינאים. וזה אכן קרה (כמו הפיגוע בנתניה, שלא הוביל להרוגים, למרבה המזל, ותקריות הירי השונות). טענה: לא היה עדיין נצחון צבאי מלא לארה"ב. למה כוונתך ב"מלא"? מדובר בשטח ענקי, ואכן יש עוד שטחים קטנים שבשליטת הצבא העיראקי, אך זה שולי ביותר. המערכה כבר הוכרעה. ההתעסקות כאן בדקויות היא מוגזמת ולא טובה מיסודה. לצבא העיראקי כבר אין מורל יותר, ולכן אין כאן עוד מערכה צבאית (צריך שניים לטנגו). יומטוב, גיל.

1337hAx0r

New member
אני יודע שהוא הוזה אבל אני חייב !

טענה מספר 1: ניצחון צבאי של ארצות הברית במלחמה היה ידוע לכולם,גם לסדאם חוסיין עצמו,המלחמה הוכרעה עוד בטרם החלה. טענה מספר 2 : בריחה מאחורי תירוץ של "פיגוע" מידי הפלסטינים בארצינו שטופת הפיגועים,שבה לא עובר יום שלא קורה תרחיש בטחוני כלשהו היא פאטתתית,אם לא היה פיגוע אז היית אומר שערבי זרק אבל על טנק בגנין. טענה מספר 3 : כפי שנאמר עדיין אין ניצחון צבאי מלא,סדאם חוסיין לא נתפס,ושליש מעיראק מצפון לא נכבשה. יש לך מודיעין בעיראק שאתה יכול לדווח על המורל של החיילים? כל עוד הם מאמינים בלב שלם שהם ילכו לגן עדן אם יהרגו בידי האמריקאים כפי שאתה מאמין בלב שלם שאתה לא סובל מסכיזופרניה אלה באמת חייזרים באים אלייך הביית כי אתה " מיוחד" כך גם המורל שלהם ישאר גבוה. ואתה יכול להפסיק לשלוח את החברים החולי נפש שלך שיאיימו עלי ברצח באי סי קיו בשם כוחות האור. בברכה ודים.

2_be

New member
../images/Emo6.gif

<לא יכולתי להתאפק..> ובבקשה לתשומת ליבך אני מבקשת להפסיק להביא את השטויות האלה לפה. פעם הבאה הם ימחקו! הפורום אינו פורום רוחניות...

2_be

New member
ואם כבר, אז שאלה לדיון../images/Emo41.gif

האם יקרה מצב שמדע וחיזוי עתידות ילכו שניהם יחדיו? מה דעתכם?

ailag

New member
כמובן

הרי זה מה שאנחנו עושים. נתונה מערכת עם קפיצים וגלגלים וזרמים ובלגנים, אנחנו מנבאים באיזו מהירות תהיה איזו מולקולה באיזה זמן. באותה מידה, אפשר לפתח את המדע כך ש"נכניס" לתורות האלו את הנתונים של המצב היום, והן ינבאו את העתיד. מה גם שהזמן הוא רק ציר במרחב, ברגע שנשתלט עליו - חיזוי עתידות יהיה ממש שטויות.

תיקתקית

New member
../images/Emo10.gif

למה לא להיות פתוחה לכיוונים אחרים של חשיבה? גן כשהם לא מבוססים על מה שרואים בעיניים? זה מפתח את המחשבה. במיוחד, כשהוא הכי קרוב לצודק מרוב החוזים. ועוד דבר: גם עובדה היא דבר שניתן להתווכח עליו. למשל האם המלחמה נגמרה, או האם יש שלטון צבי מלא בעיראק.

טל ר

New member
כולנו פתוחים לחלוטין

על מנת שאהיה פתוח לכיוון מחשבה, עליו להיות: - מבוסס על תצפיות אובייקטיביות. - חלק מתאוריה מבוססת היטב. - חוזה תוצאות ניסויים אותם ניתן לאשר או לפריך באופן אובייקטיבי. - מבוסס על גדלים מדידים ולא תחושות סובייקטיביות.

ailag

New member
מסכימה

תיקתקית, שימי לב לדברי 1100F. יש לו נקודה שם. (חוץ מזה שלעשן זה רע..
) אני אאמין לתאוריה כשאראה הוכחות. או בסיס מסויים להוכחה. אבל טל ניסח את זה טוב יותר..

2_be

New member
תיקתקית, אני מסכימה עם טל

<תגידו, אני אומרת את זה יותר מידי לאחרונה?
>

1100F

New member
עוד תחזית אחת

לפני כמה דקות, עישנתי סיגריה וכשהסתכלתי על האפר במעפרה התגלה לי שבמהלך שלושת השבועות הקרובים יקרו הדברים הבאים: 1. הדולר יהיה שווה 4.80 ש"ח פלס/מינוס 30 אג'. 2. ידברו על זה שלמה אמרו לנו לפתוח את ערכות המגן שלנו. 3. מרצ תהיה באופוזיציה.

למעלה