היום ה4

zed246

New member
היום ה4

כרגע השעה שבע בערב. אני כותב לאורה של המדורה הגדולה. אני מתחיל לשכוח מסייר ואני לא אוהב את זה. ציון שוב פעם התחיל עם הוויכוחים המטופשים שלו עם כולם, הפעם הוא חושב שצריך להפוך את הכל למונארכיה. לך תבין את הבנאדם הזה. נראה כאילו הוא רוצה לריב עם אנשים והוא רוצה שלא ימצא חן בעיניהם. אני מרחם עליו. אהוד החליט לשרוף את הגיטרה שלו במדורה. אני לא מבין למה, הרי היו לנו מספיק עצים. למען האמת טלי עשתה עבודה טובה כל כך שיש לנו עדיין כמה עצים למחר. הוא אמר שזה השתחררות מהכבלים האנושיים שכפה על עצמו. הוא כל כך אהב את הגיטרה שלו, הוא כל כך אהב את עצם הניגון בה. הוא נעשה אדם שונה לחלוטין בטיול הזה, אדם שונה לחלוטין. דנה פתחה שוב פעם את הפה וחושבת שהיא יכולה לשיר. היא מנסה שיר שירי פלמ``ח אבל כל פעם שהיא מתחילה היא נעצרת בשורה אחרת שהיא לא זוכרת. אוף, לו רק אהוד לא היה מזכיר לה כל הזמן אולי היא גם היתה מפסיקה לשיר... הם החליטו שאם הם רוצים להישאר כאן עוד קצת אז צריך מישהו שיצא לאנשהו לקנות מצרכים אחרת יאלצו לצוד. מכיוון שלא נראה לי הרעיון לצוד וגם ככה הייתי זקוק לבריחה מהמקום הזה התנדבתי ישר. אני אמור מחר לנסוע בחברת ענת ליישוב הזה שראינו שמה בדרך לכאן. לעזאזל אני אפילו לא זוכר את שמו. טוב, השעה כבר שבע וחצי, אני הולך להינות מעוד מרק שעועית מגעיל שמישהו הולך לבשל. תודה לאל שאני נבעתי להיות אחרון שיבשל, תודה לאל.

למעלה