היום ה-25 בנובמבר

shellyland

New member
היום ה-25 בנובמבר

היום הבינלאומי לציון המאבק באלימות נגד נשים.

shellyland

New member
אני מקווה שהקשר בין השניים הוא

שנישואי הורייך הם סמל ההצלחה של המאבק באלימות נגד נשים. ומי יודע למה דוקא היום?

המוזרה

New member
למה היום?

והנישואין שלהם בהחלט לא כוללים אלימות (אבא שלי מעולם לא הריגש צורך לתת לה פליק, ואני מניחה שגם לא להפך) והם מחזיקים מעמד כבר 40 שנה ועוד 4 שנים לפני החתונה. אבל למה היום באמת ?

shellyland

New member
זה לא

זה ה-25 בחודש. ר"ח רק בעוד שבוע. ובעוד חודש יומולדת למשיח, אבל זה לשירשור אחר.

shellyland

New member
{מתאפקת}

{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת} {מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת} {מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת} {מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת} {מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת}{מתאפקת} {לא. אני לא אגיד כלום על אנשים שמשתמשים במונחים בלי לדעת מה ההבדל בינהם}

nutmeg

New member
אםכבר ראש חודש וכאלו

המפגש של תרבות עברית נופל על חג ההודיה. אירוני משהו. מישו מביא הודיה ממולאה? ופאי דלעת? ומקפא חמוציות? שנסתפק בצ'יזבטים סביב המדורה ומקטרת שלום?

גנגי

New member
נזכרתי ששכחתי

לספר לכם על ערימות הטורקים נשמתם עדן שנערמים בימים האחרונים בסופרמרקטים עד לגובה התקרה. לא, לא אלו מהפיגועים בטורקיה. מדובר בחיות-ענק מנויילנות, שלא להזכיר לאיש, חו"ח, שמקורן בטבע (גם להורמונים שהן קיבלו כדי להגיע לגודל המפלצתי הזה אין קשר עם הטבע), כאלה שצריך בולדוזר רק כדי להעביר אחת מהערימה לקופה. ואת זה אוכלים, בסוף. כאילו, תמיד חשבנו ש"חג" אצל היהודים זה "הם נלחמו בנו, אנחנו ניצחנו, יאללה בואו לאכול"? אז אנחנו לא לבד, ויש מי שלוקח אותנו בגדול בעניין הכמויות, למרות שלא חשבתי שאפשר. תאכלו משהו?

המוזרה

New member
חייבת להגיד משהו

בשנים האחרונות ובמיוחד לאור קשריי ה"מיוחדים" עם האמריקנים, זכיתי להשתתף בחמש ארוחות חג-הודיה כאלה. האוכל פשוט מזעזע - או שטרם פגשתי את אלו המיטיבים לבשל אותו. במיוחד הרוטב הוורוד הזה .. מרשמלו? שהם מוסיפים לבטטות ולכל דבר בעצם. ברוך שפטרנו מעונש זה השנה.

../images/Emo45.gif

היה לי פעם שותף שף (כשגרתי עם הדוס הפסיכי) ולרגל חג ההודיה הוא בישל לנו ארוחת חג מסורתית וזה היה די איכסה, למרות שכל החברים החו"לניקים שלהם התלהבו. ובכלל - על מה כבר יש להם להודות שהם חוגגים כל כך?

גנגי

New member
קשה לי

עם אנשים שמתעקשים לשתות מרחקים. אני מעדיפה מים. או בירה. אבל גם אחרי בירה אני לא גומעת מרחקים. אפילו לא אם אני נורא צמאה.

אני יכולה להביא

את שיר ההודיה "ליוית אותי ארצי בלובן שקדיה בזוהר חמתך ומרחבי שדותייך ושיר נתת בפי הוא שיר ההודיה להשמיעו הרחק, הרחק מגבולותייך" מוקדש לגנגי הנמצאת הרחק מגבולותיה, ומתמודדת עם "נפלאות" האוכל האמריקני (גם הנ' היא לכבודך) וגם לגרי שפצח עמי בשיר הזה במפגש המוזיקה האחרון [שיבולת - חולה
ורק שירון היא רואה מול העיניים]

למעלה