היום ה-12/3

היום ה-12/3 ../images/Emo13.gif

וכבר היו שניחשו מה המשמעות של היום זה. היום לפני חצי שנה כתבתי את ההודעה הראשונה בפורום וכמה עברנו מאז. התגבשה פה חבורה של אנשים נהדרים
הפורום הפך ל
וירטואלי בשבילנו. מקום לקבל תמיכה, עצות ולחשוב קצת יותר על הזוגיות שלנו
מקום בו אפשר לדבר על הכל
אז האיחול הכי טוב זה שהפורום הזה ימשיך להיות כמו שהוא היום

../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif מזל טוב

לפורום המדהים שלנו ובאמת באמת עד 120 הקבוצה פה באמת נהדרת אוהבת להיות כאן כל זמן שאני יכולה מאמינה בחברות שנוצרה כאן שנמשיך להיות קבוצה נהדרת כזו ואת יום השנה נחגוג באיזה ספא בים המלח והכי חשוב - גאה להיות חלק מהקבוצה הכייפית הזו באדי

DMX38

New member
מזל טוב!!

חדשה יחסית, אבל מקווה להכנס מהר לענינים... שיהיה מזל טוב...

g u r a

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני
מאוהבת בפורום הזה.

s h i r k u s h

New member
וואו ../images/Emo9.gif, כבר עברה חצי שנה?? ../images/Emo12.gif

אני חייבת לומר, שאני בהרבה פורומים בתפוז, וזה אחד מהפורומים היחידים שתומכים בו מכל הלב, שמקשיבים לך, שעוזרים, שבאים לקראתך. אז תודה על התמיכה ותודה על שאתם נותנים לי להציק לכם עם השאלות היומיות שלי והבעיות הטיפשיות שלי.

Miss פטל

New member
ניחשתי נכון../images/Emo3.gif

איזה מהר הרבה טס..אני כל כך נהנית בפורום הזה שבאמת הפך לחלק בלתי נפרד מסדר יום אצלי
יש פה אנשים נהדרים ואווירה כל כך נעימה, לא נתקלתי בכזאת קבוצת אנשים עוד בשום פורום. אז מאחלת לפורום המדהים שלנו שימשיך לפרוח ותודה מיוחדת לך, קאסיופאה, על הקמת הפורום הזה ועל כל הדברים המקסימים שאת מארגנת לנו פה!!!

ShirShir

New member
וואהו
איזה יופי

מזל טוב!!! מאחלת לנו ולפורום עוד הרבה שנים ארוכות וטובות!!!

SuperGirl 25

New member
../images/Emo49.gif

ושהאהבה תמשיך לדור בחיינו ובפורום ולמי שאין אהבה או שהאהבה מקרטעת-שיזכה לימים טובים הרבה יותר

maybesure

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo154.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif

ברכות ואיחולים ליום ההולדת של הבלוג!! אין שום ספק שהקרדיט מגיע בעיקר למנהלת המוצלחת שלנו קסיופאה, וכן לכל הפעילים/ות והאורחים/ות, הקבועים/ות והמזדמנים/ות שמחיים יום יום את הפורום. שנזכה ונגיע גם לבר-מצווה
ונהיה כולנו מאושרים במה שיש. אמן.

רעיון פשוט מקסים לפורום כזה

לא חשבתי על רעיונות יותר טובים מאלה, בן זוגי אומר לי שלפעמים הוא חושב שאני לסבית בגלל שאני יותר נהנת לשבת עם חברות ולדבר מאשר עם חברים, הוא לא מבין שאנחנו המין הנשי מסתדרות יותר טוב מאשר איתם. הם טובים לסקס ומרגיעים אותנו כשהם לצידנו, מחקרים אומרים שנשים מרגישות הרגשת ביטחון כאשר יש להן על מי להשען וזוגות חיים יותר הרבה זמן מאשר רווקים. אם זה נכון או לא נדע. בכל אופן אחלה רעיון חזקי אימצי ותבורכי. שיהיה שבוע טוב.

lulit

New member
מזל טוב לכל באי הפורום

אני אמנם מצעירות הפורום, אבל אז מה?? מזל טוב לכוווווווווווווולם

למעלה