היום ה 10/04/06

yanivw

New member
רק בריאות אח שלי,

הרבה בריאות והרבה צניחות (כסף לא חסר
הסיפור למי שלא מכיר.

freekfly uri

New member
ממש מרגש הסיפור הזה!!

הזלתי דמעה במחשבה על ערן אבל הוא צודק במאה אחוז במה שכתב שם

maybemor

New member
דיברנו על אפריל המקולל -) ../images/Emo57.gif

ואהבתי ערן את שכתבת - "...אנשים בלי נסיון כלל מתוך רצון להרגיש cool עולים על חופה שיכולה להרוג אותם ברגע והבעיה שהם לא יודעים את זה" שבועיים משנה לתאונה, אני יודע שמאתיים פלוס צניחות על חופה (Vision 132) לא מספיקים אפילו ללמוד את הגבולות שלה. קל וחומר לא לעבור ל Katana 107. מה שלא הורג מחשל, ומי שלא מחשל מצפצף בכניסה לקניון
אוהבים אותך גב מוגבל דודי מ.

holtzy

New member
מחשבה קטנה על אפריל המקולל

מישהו פעם חשב למה דווקא אפריל ? אז ככה - מקריאת השרשור עלתה לי מחשבה, אפריל הוא בדרך כלל החודש הראשון של תחילת העונה, לאחר חורף של פערים משתנים בין הצניחות, חודש אפריל בדרך כלל מאפשר לצנוח הרבה ובתדירות גבוהה. האינטנסיביות הזו לאחר תקופה ארוכה מחייבת התרגלות מחדש (גם דוב לאחר שנת חורף צריך לשפשף את העיניים לפני שהוא מתחיל לצוד) ולכן מומלץ ככל שאנו מגבירים את תדירות הצניחות לתוך העונה ל"שפשף את העיניים" עם חזרות ותיזכורות על הסיכון וההימנעות ממנו בתקופה זו ובכלל. לשרותכם (ליד הרתמות) עמדת תזכורת לתקלות ותכנון מסלול - וכל מדריך ישמח לרענן ולתזכר כל אחד מכם על כל שתשאלו. חג שמח וצניחות בטוחות
עידו

ERHAMU

New member
הולצי זה אתה ???

תישמע בסוף אני עוד יתחיל ליתפוס ממך .... וואלה מקום למחשבה יפה .... חג שמח..

bluerage

New member
מזל שחזרת אלינו...

חזק מתמיד שם ז*ן על העולם ;) מוגש מהתאחדות הפפראצי.

UDAMEN

New member
אח שלנו אתה../images/Emo45.gif

ערן היקר כמה מרגש לקרוא את סיפורך מי יתן ותמשיך לצנוח בבטחה והנאה וכמה טוב שאתה איתנו כי אתה משהו מיוחד שים לב לתמונה שצחי שם כאן אתה באמת שם זין על כל העולם ????? אח שלך יהודה אוחיון

shklele

New member
ערן

מעולם לא יצא לי לדעת מה בדיוק קרה איתך שם (ומה באמת?), אך דוגמאות חיות כמוך הן "צורך" ומראה אמיתית בספורט הזה, שמזכיר לי רכיבה על אופנוע - גמרת חצי שנה על הכביש ואתה כבר יכול לעשות הכל. אז שזהו, שלא. מצד שני יש פה גם דוגמא למישהו שלא וויתר על הספורט, אבל קיבל כרטיס צהוב (עם גווני אדום עזים) ממי שזה לא יהיה שם למעלה. המקרה שלך בקלות עלול להשתכפל לכל מי שעוסק בחוויה הזו. אני שמח שפירסמת את זה; מבחינתי זו הפעם הראשונה שקראתי ואם חשבתי להתחיל לעשות קצת שטויות עם החופה שלי, למרות שאינה קרבית כלל וכלל, ירדתי מזה מייד, ואני מקווה שעוד כמה חבר'ה אחרים. חג שמח לך ותודה על התזכורת. שי

למעלה