היום ה- "חמישי ביוני."..

היום ה- "חמישי ביוני."..

וב-05.06.67 פרצה "מלחמת ששת הימים".. והייתי ילדה ואני זוכרת איך ישבנו במקלט והיתה האפלה והכותל וירושליים וסיני .. וכל האבות במילואים וכמה שירים יפים נולדו אז ואפילו לא קראתי על זה איזכור בעיתון או שמעתי על זה מילה קטנטונת בטלויזיה.. ערב קסום ערב נפלא בעיקר המון אהבה ליאור

שמים1

New member
אני זוכרת ../images/Emo9.gif

הייתי ילדה בת שבע ואמא רצה לבית הספר להוציא אותי ואת אחותי. עפו לנו כדורים ופגזים מעל הראש...נצמדנו לקירות ועד שהגענו הביתה יצאה לנו הנשמה
... אחי היה בן 4 וכל פצצה שנפלה ממש לידינו הוא צעק ברוד ברוד....
אני זוכרת את צעקות השמחה כאשר כבשנו את עיר העתיקה והכותל המערבי היה בידינו.. הייתי ילדה בת שבע וזו היתה המלחמה הראשונה שלי.

איך שכחתי../images/Emo10.gif

היום 5 ליוני...מלחמת ששת הימים...היתי כמוך בת 7 וזוכרת את האזעקות, את הריצה למקלט בבלוק ממול, את אימי מדביקה סלוטייפ שתי וערב על החלונות את השירים את האופוריה ואת הפוסטרים של יצחק רבין ומשה דיין שניהם ז"ל, על קיר חדרי..כן, פעם תלינו פוסטרים של גיבורי העם ולא של להקה או זמרת. או דוגמנית.. ממש לא הזכירו בחדשות, או שלא שמעתי ואולי באמת בגלל יום ירושלים.. זוכרת את המערכון-שיר: נאצר מחכה לרבין, את "שארם השייך" "באנו למילואים" ועוד רבים וטובים

טאKילה

New member
כנראה בגלל שיום ירושלים

תפס את מקום איזכור מלחמת ששת הימים. היום לפני 36 שנים וואוו. המלחמה ההיא היתה מאוד קרובה לערי השרון. לליבה של המדינה הפצפונת שלנו.

בלו אייZ

New member
ואני לא זוכרת כלום...../images/Emo8.gif

פשוט כי אפילו לא הייתי אז בתכנון....
מעניין לקרוא אתכם....

למעלה