היום התגרשתי

alfa and omega

New member
היום התגרשתי

קודם כל תודה לכל אנשי הפורום שענו וחיזקו והכינו אותי ליום הזה. עבר דווקא בסדר גמור ולמרות כל ההזהרות על היחס הנושראי לנשים ברבנות הם היו ממש בסדר גמור. נחמדים במידה מספקת ובלי יציאות מגעילות. סגרנו הכל תוך שעתיים בערך כשרוב הזמן הלך על בירור איך כותבים בדיוק את השם שלי וכתיבת הגט (שעה שלמה!!!!) כך שאפשר לומר - תוך שבוע! התגרשתי. האמת אני נעה בין קטעים של שמחה וקלילות לבין קטעים של ריקנות כזו. מוזר לי שזהו, נגמר סופית וכל כך בקלות - בלי מלחמות ובלי מריבות. אמנם בעלי מהרגע הראשון אמר לי שמתי שאני ארצה הוא יתן לי ללכת אבל לא תיארתי לעצמי שהוא יקח את זה כ"כ יפה (קשה לו מאד אבל הוא לא מוציא את זה עלי). בעיקר אני מרגישה מאד אסירת תודה על הדרך שבה כל התהליך הלך כי הכל עבר מאד חלק מרגע ההלחטה להתגרש לפני חצי שנה, דרך הפרידה לפני 3 חודשים ועד הגירושין היום. זה כ"כ קל שיכולנו לדבר איתו אחרי זה על איך אנחנו מרגישים ולהרגיש שזהו אנחנו באמת "מותרים" ומשחררים אחד את השני ושתמיד נהיה בקשר טוב בשביל הילד - לא חברים אפילו אלא בקשר טוב. לא יודעת, אני מקווה שאני ארגיש ככה עוד הרבה זמן ושבילי החיים לא יסכסכו בינינו... ושוב תודה ענקית

לא יודעת אם זה נכון לאחל מזל טוב

בכל מקרה, חושבת שעשית בחכמה כשבחרת להשאר איתו בקשר טוב. בהחלט הצעד הנכון ביותר לילד (ולשמירה על שפיות הדעת). בהצלחה. החיים מחכים לך. : )

Rinattt

New member
אמן...

וימשיך לכם ככה
זה יהיה טוב לילד, ולשניכם... לא יודעת אם לומר מזל טוב, או מצטערת, אבל בהחלט יכולה לאחל לך הצלחה בכל אשר תפני בהווה ובעתיד

alfa and omega

New member
תודה רבה!

ובהחלט אפשר להגיד מזל טוב... אוף הסמיילים לא עובדים משום מה במחשב שלי אחרת הייתי שולחת סמיילי מחייך

roa66

New member
יופי...

ושוב יופי,, שמחה בשימחתך, שחייך מעתה יהיו טובים יותר. מאחלת לך הצלחה בדרכך החדשה.

למעלה