היום השגתי את ה-Greatest Hits של

Psycho MC

New member
היום השגתי את ה-Greatest Hits של

טופאק!!! בשני דיסקים! אני יודע שזה ישן אחו שרמוטה (1998) אבל עדיין יש פה את השירים הכי טובים!!! בעיקרון עכשיו משעמם לי, כי לפני חצי שעה חזרתי מהטיול השנתי ל3 ימים בגליל העליון והיה חרא...

EmGee

New member
לך ת....

גם אני חזרתי עכשיו מטיול שנתי אבל אותי תקעו במדבר וגם לא היה משהו דרך אגב איזה שירים יש בדיסקים האלה?

Psycho MC

New member
השירים הם...

CD 1 1. Keep Ya Head Up 2. 2 Of Amerikaz Most Wanted 3. Temptations 4. God Bless The Dead 5. Hail Mary 6. Me Against The World 7. How Do U Want It 8. So Many Tears 9. Unconditional Love 10. Trapped 11. Life Goes On 12. Hit Em Up CD 2 1. Troublesome 96 2. Brendas Got A Baby 3. I Ain´t Mad At Cha 4. I Get Around 5. Changes 6. California Love (Original) 7. Picture Me Rollin´ 8. How Long will They Mourn Me 9. Toss It Up 10. Dear Mama 11. All Bout U 12. To Live & Die In L.A 13. Heartz Of Men

EmGee

New member
תודה אחי

רק אני לא מבין למה אין שם את Do for love שהוא לפני דעתי אחד השירים החזקים שלו

micL

New member
הדיסק הוא מצויין בפני עצמו אבל אין

ספק שיכלו לשנות כמה דברים כמו להכניס את דו פור לאב שהזכרת בכל אופן זה הדיסק שאני שומע הכי הרבה ב-4 השנים האחרונות (סתם תגובה - בת´כלס לא חידשתי כלום)

MחושגZ

New member
ומה עם השיר

HELL 4 A HUSTLER שהוא לדעתי אחד החזקים אם לא החזק ביותר של טופאק?!?!? שיר מדהים...

נאס

New member
תשובה

בגלל ש do for love וגם i wonder if heaven got a ghetto שבטוח יש להם מקום בדיסק יצאו בדיסק r u still down שיצא משהו כמו שנה לפני greatest hits ואם היו שמים תשירים בדיסק הזה אז אף אחד לא היה קונה את r u still down וזה הדיסקקקקקק - היה לי אותו לפני שלוש שנים חרשתי לו על הצורה אני מכיר כל שיר בעל פה (כמעט כל שיר) וזה בכלל לא ויכוח שטופאק מספר אחד בלי מתחרים בכלל

Under Dogg

New member
לפסייקו ואמגי[זה דופדוג]

פסייקו...אתה בעירוני ד´? אמגי...אתה בעירוני א´?

טופאק הראפר הכי טוב שיש

הדיסק זה דיסק אוסף - מכאן נובע שזה הדיסק הכי טוב שלו- מכאן נובע שזה הדיסק ראפ הכי טוב שיש!!!!!!! הכני אותי בכיתה ט´ חזק ביותר לראפ!!! אחי, הייתה צריך להשיג אותו הרבה לפני. בקשר לשירים היו יכולים להוריד הרבה ולהוסיף מ ALL EYES ON ME, אבל אז זה היה בדיוק אותו דיסק, אז הכניסו כמה פחות יפים. HELL FOR HASSLER יצא אחרי הדיסק, אז לא יכלו להכניס אותו, כי בטופאק והאוטלאוז הוא בגרסה חדשה....

למעלה