היום הראיתי להם Hero Worship

n i v1

New member
היום הראיתי להם Hero Worship

זה היה ממש קלאסי. פרק על הערצת גיבורים. והם בדיוק בגיל של הילד הזה טימותי. אוי, זה פרק כל כך נפלא לגיל הזה, הוא נותן להם מראה מטורפת יחסית לגילם הצעיר 11-12, חלקם אפילו חייכו במבוכה, רובם אהבו וצפו בכל הפרק... וזו הפעם האחרונה שאני מלמד אותם.

dankner

New member
אתה קולט ?!

שאם רק אחד מהקבוצה הזו יגדל להיות טרקי - הוא יזכור אותך כל חייו. אני זוכר את 2 החברים שגרמו לי לאהוב טרק עד היום ...

n i v1

New member
אתה צודק!שרשור סיפורים../images/Emo24.gif|חיבוק

ואולי עוד שנה שנתיים שלוש הוא יבוא לאייקון ונתראה שם... שמע, עשית לי את היום. יש לי רעיון אחלה לשרשור- בואו נספר כל אחד על האנשים שהביאו אותנו לאהוב טרק. לי היו שני חברים כאלה: קודם כל, מאז ומתמיד ראיתי טרק, גדלתי על הדור הבא, אבל היו שני אנשים מהשכבה שלי שהכירו לי את זה טוב ממש. הראשון- גלעד- יום אחד באתי לבית שלו וראיתי קוביית בורג שהיתה מלאה בפרקי הדור הבא- כל הפרקים שעסקו בבורג. הוא סיפר לי הרבה וכו' השני- עידו.. יום אחד בכתה ח או ט אני חושב, זה היה פורים, ואתם יודעים איך זה, הולכים הביתה מתי שרוצים ביום הזה. התחברנובאותו יום, והלכנו להסתובב בפארק הירקון, באמת... ודיברנו דיברנו ודיברנו ובין השאר... על טרק, ואז הוא סיפר לי שגם אחיו אוהב את זה... וככה אני התחלתי

סטאר טראק דרך חיים

בגיל 6 הייתי "בוהה" ב3 סדרות: מסע בין כוכבים. לא זוכר שם, משהו עם רובוט כסוף וחלליות. וונדר-וומן. וונדר וומן שודרה בכל שישי ב4..או שבת? ולאט לאט הפכה לאגדה ומיתוס על תחת גדול, צבעוני ומשעמם שחושבת שהיא סביבון. הרובוט הכסוף..ומלחמת החלליות ההיא.. לא יודע מה עלה בגורלם, אם כי הפכו ילדותיים עם כל פרק..או כל שנה שגדלתי. ערוץ 3 שידר את זה לפני כמה שנים, לא הלך.. אך קירק וספוק תמיד נשארו איתי, גם שבערך בגיל 12 ננטשתי על ידי הסדרות האחרות, צ'כוב בעל התספורת הראשונית של מנורת לילה וסולו לקחו אותי הלאה עם סקוטי שתמיד איים שהקרבורטור הולך לקרוס... איפשהו בשנות ה90, הופיע מישהו קירח בערוץ אחד וטען שהוא הקפטן החדש..לקח לי זמן..אבל השתכנעתי.. מדאטה התלהבתי, בדיאנה נדלקתי, בג'ורדי קינאתי... אךך איזו סדרה..לנצח אוהב אותם. עם חלל עמוק 9 התעקלמתי.. אז מה אם פיקארד היה בורג..תרגע סיסקו.. אודו..עוד דמות טובה. ווייג'ר..בחורה קפטן? טוב נו.. ראינו מה קרה לחללית כשדיאנה נהגה(דורות:) ד"ש לאי אם אייץ' אנטרפרייז... אוהב. וזהו סיפורי.. סיפור חיי תחת גשר הNCC ושאר מספרי הסידור. אגב, דפיאנט לנצח... "ספינה קטנה ויפה יש לך שם"

Esmena

New member
ואם רק היית נשאר יותר היית מצמיח

צבא של טרקים זעירים..תגיד, איזה עוד פרקים הספקת להראות להם בינתיים:)?

n i v1

New member
מסע בין כוכבים-הבית הלבן

אתם רוצים להוריד את פרק 10 בעונה 4 של הבית הלבן. יש שם מעריצת סטר טרק, מדברים של על הטרק, צוחקים קצת, ואפילו קצת חונקים את זה אבל יוצאים בהרגשה טובה... אז תורידו בבית הלבן יש איכות בלתי תיאמן של פנינים ויהלומי חכמה שמאפילה אפילו על הטרק המיטבי ביותר או לפחות עומדת איתו בקו שווה.

8KC

New member
הוא ממליץ להוריד פרק אחד של הסדרה

הבית הלבן (בערוץ 3) בגלל שמוזכר שם משהו שקשור לסטאר טרק. וממליץ עליה כסדרה טובה בכלל.

בצל אל

New member
סידרה מעולה! אני ממליץ בחום אש!

אפילו יותר טובה מדיפשפייס!

itstzar

New member
ואי ואי ואי, מה עשית עכשיו

משה, תרגע, בלי עצבים, תנשום עמוק טרוק נור היא סדרה טובה, בצל אל לא התכוון

n i v1

New member
אני תמיד אהבתי יותר את

אמפוק נור אולי לשם שינוי תישארו בשרשור הסיפורים של מי הביא אותכם לטרק, תכף עוד תהיה לנו פה מלחמת אזרחים (של הפדרציה, כן, של הפדרציה) צ'אט?

Bajoran Preist

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif <מתקשר לסוכנים הרדומים שלי

באל-קעידה> <בווום!!> <"ברייקינג ניוז, הרגע הודיעו לנו שפעילי אל-קעידא השמידו את הבית הלבן! לפני שפוצצו עצמם צעקו:'דיפשפייס וו אכבר!' ">

Sefy

New member
דיפשפייס ? ../images/Emo12.gif

Deepshit Again ?
Shouldn't that be דיפספייס ?

P0P

New member
אין הרבה סורסים לפרק 4X10 ../images/Emo10.gif

ואגב לכל המתבלבלים זה נקרא west wing ולא White house .

למעלה