סטאר טראק דרך חיים
בגיל 6 הייתי "בוהה" ב3 סדרות: מסע בין כוכבים. לא זוכר שם, משהו עם רובוט כסוף וחלליות. וונדר-וומן. וונדר וומן שודרה בכל שישי ב4..או שבת? ולאט לאט הפכה לאגדה ומיתוס על תחת גדול, צבעוני ומשעמם שחושבת שהיא סביבון. הרובוט הכסוף..ומלחמת החלליות ההיא.. לא יודע מה עלה בגורלם, אם כי הפכו ילדותיים עם כל פרק..או כל שנה שגדלתי. ערוץ 3 שידר את זה לפני כמה שנים, לא הלך.. אך קירק וספוק תמיד נשארו איתי, גם שבערך בגיל 12 ננטשתי על ידי הסדרות האחרות, צ'כוב בעל התספורת הראשונית של מנורת לילה וסולו לקחו אותי הלאה עם סקוטי שתמיד איים שהקרבורטור הולך לקרוס... איפשהו בשנות ה90, הופיע מישהו קירח בערוץ אחד וטען שהוא הקפטן החדש..לקח לי זמן..אבל השתכנעתי.. מדאטה התלהבתי, בדיאנה נדלקתי, בג'ורדי קינאתי... אךך איזו סדרה..לנצח אוהב אותם. עם חלל עמוק 9 התעקלמתי.. אז מה אם פיקארד היה בורג..תרגע סיסקו.. אודו..עוד דמות טובה. ווייג'ר..בחורה קפטן? טוב נו.. ראינו מה קרה לחללית כשדיאנה נהגה(דורות

ד"ש לאי אם אייץ' אנטרפרייז... אוהב. וזהו סיפורי.. סיפור חיי תחת גשר הNCC ושאר מספרי הסידור. אגב, דפיאנט לנצח... "ספינה קטנה ויפה יש לך שם"