יום שחור, חרא של יום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאז שהחלטתי לפני כחמישה חודשים, לקחת את עצמי בידיים לא היה לי כזה חרא של יום מבחינת התזונה. חצי חבילת עוגיות אוריאו, חצי חבילת שוקולד, פיצה - שאני אמשיך? שנים מתוך שלושת הילדים שלי חולים, הקטן עם שפעת, אף שלא מפסיק לנזול ופריחה אלרגית מזעזעת על הפנים. הגדולה עם חום גבוה וכאבי ראש והאמצעית מקנאה בכולם ועושה פי אלף יותר בלאגן מבדרך כלל. יום ראשון, אין ביה"ס, אין מטפלת, אין עוזרת ובאופן מעצבן במיוחד גם אין בעל... משום מה בעלי עבד היום חצי מהיום כך שנשארתי עם שלושתם לבד... כועסת על עצמי על כל הזבל שאכלתי, כועסת על עצמי על כמה שצעקתי וצרחתי על הילדים. שונאת את עצמי שלא מצליחה להסתדר עם הילדים שלי ושהתרגלתי כל כך לחיים מוקפת בעזרה עד כדי כך שאני לא מסוגלת לארגן בית, מטבח ילדים בלי סיוע... אין יותר סכו"ם במגירה ונשארה רק צלחת אחת נקיה... גם הכוסות כולן מלוכלכות, אמנם סידרתי קצת את הבית בבוקר (מיטות, צעצועים וכאלה) אבל שלושה ילדים בבית, שני כלבים ושני חתולים - הבית נראה כמו אחרי פיגוע. לא אכלתי ארוחת בוקר, לא שתיתי קפה כל היום רק הייתי עסוקה בלרדוף אחרי הזנב של עצמי.... חרא של יום, כבר אמרתי???