היום הפרק האחרון

Indiman1

New member
נכון.

בדקתי גם אני ורשת כנראה לא הולכים לשדר יותר את הסדרה. שבוע הבא לא יהיה בלל שידורים של הסדרה. לפי מה שזה נראה כרגע, רק קשת תשדר עד יוני. זה אומר 3 פרקים בשבוע וזה אומר שכנראה ישדרו את הסדרה רק עד פרקי דצמבר 2006.... באסה לאללה
 

Indiman1

New member
וכמובן שלא הודיעו על זה כלום

היום בפרק. שום שורה מעל שמבשרת שהם לא ישדרו יותר פרקים. הזלזול בהתגלמותו
 

Indiman1

New member
לגמרי ../images/Emo46.gif

שישאירו לנו לפחות את 3 חודשי החסד האלו
ממש מעצבן. עכשיו אנחנו צריכים להילחם. זה הזמן לבדוק אם אפשר להשפיע עליהם איכשהו. אני אומר שצריך להתחיל להפציץ את רשת בתגובות נזעמות.
 

ועוד

New member
עוד עצומה, והפעם על הזילזול בצופים.

יורקים עלינו ואומרים לנו זה-גשם. מה הולך פה? הגזימו פראית. אבל הפעם לראשות השניה. ולא לרשת-קשת-משת קקששת.
 

ועוד

New member
תראו, מישהו מכיר עיתונאי ממעריב או

ידיעות? חייבים להתחיל לעשות יחסי-ציבור לסבל שלנו מהפראות שבה מחליטים בשבילנו מתי ואיך נראה את התוכנית הזאת. למישהו שם פשוט נמאס מהיפים והאמיצים. סדרה של דניאל סטיל, מטופשת ככל שתיהיה, זה עונה על הדרישות שלהם... ואח"כ הם שולחים לכולנו מכתב סטנדרטי עם השטויות של הרייטינג. בואו ונזמין לפורום תחקירן של ערוץ 10 שיעשה כתבה עלינו. מישהו מהארוץ הראשון, שיעשה כתבה ליום שישי ביומן. יש כל כך הרבה מבוגרים שלא גולשים בפורומים, ואנחנו נשמש להם לפה. חייבים לשנות אסטרטגיה. מנהל הפורום, קדימה לעבודה. אין תוכנית אחת שמשחקים כך עם צופיה ומצפצפים עליהם.
 

ספטון1

New member
עפ"י רשימת התוכניות אין בכלל

יש סדרה חדש על וייטנאם מי צרריך כזאת סדרה מהיום לא רואים ערוץ 2 חרם
 
למעלה