היום העשירי

רגע רק רגע

Active member
אלי, כמה תיקונים קטנים.

> לאורטל אין מושג קלוש שאתי היא זו שהפיצה ת'שמועה. > אתי אמרה לליז שאיילת היא זו שהתחילה את מחול השדים והנשיקה. > ליאן ציינה בפירוש שכואב לה שכל התיק נפל על לינוי ושאתי היא האשמה האמיתית. > עדי גם כן חשבה שאיילת היא זו שהפיצה ת'שמועה. בשיחה עם לינוי, לינוי תיקנה אותה. > הבנות הסיקו מסקנה, שעל פניו נשמעת די הגיונית. בעונות האח הגדול... הדמות שהצטיירה כעמך, הגיעה לשלבים הגבוהים. תוסיף לכך את חוסר בטחונן על מעמדן בבית ואת הפחד מפני המועמדות להדחה ולכן הן שותקות.

אז ככה R3.

1.אורטל שמעה מכמה בנות שהיו כמה בנות" שראו" כביכול ואחת מהן היא אתי,גם צפיתי היום וראיתי שכמה בנות שהתווכחו איתה בנושא הבהירו לה טוב מאוד שהמקור הוא אמין מאוד ביכול.ואורטל לא טיפשה,היא הבינה שאתי הרכלנית והשקרנית,אבל לא מעונינת להתעמת איתה כמו רבות שם. 2.אתה מחדש לי,לא ראיתי שאתי אמרה כך לליז שאיילת התחילה הכל.לא מפתיע. 3.כל הכבוד לליאן אבל שתעשה עם זה משהו,ולא תשב בצד.כי כרגע ליאן היא אחת מהגבוהות ברשימה של איתן לצאת מהבית. 4.אתמול ראיתי את התחלת השקר,ועדי ישבה באמבטיה של הבנות וראתה במו עיניה את אתי חוזרת על כך כמה פעמים מולה.אז עדי ידעה.וסיפרה לבן כמו שצריך. 5.כן ברורה לי השתיקה,אבל לא האמון שהן חוזרות ונותנות בה,היום ארוטל קוצי מוצי איתה מהבוקר למרות שהיא יודעת בתוך תוכה מי הבעירה את האש,וכך גם קרן,לינוי,ליז ועוד. זה ממש המחשה של כת והליכה אחרי המנהיגה בינתיים. מה שמבאס בעיני שההפקה לא תרצה לאבד את "הליצנית" שלה,ולא תחשוף את כל פרצופה המכוער.

רגע רק רגע

Active member
חייבים למצוא לך ניק ../images/Emo8.gif

> לא ראיתי שאורטל עומתה עם המידע לגבי אתי. טוב שעידכנת אותי. > כשאתי אמרה את זה לליז, נפלה לי הלסת. חשבתי שאתי מודעת למצלמות. > מה כבר ליאן יכולה לעשות עם המידע? היא סוג של מנודה חברתית... גם אצל חבורת המנודות. > אם ראית את התחלת השקר... היית צריך לשים לב לכך, שעדי נכנסה לאמבטיה רק לאחר שכולן כבר דיברו על הנשיקה שלא הייתה והיא לא באמת ידעה מי התחיל את כל הבלאגן. אם היא סיפרה לבן, זה היה רק לאחר שלינוי עידכנה אותה. > רק בנות חבורת "פקאצה" רוחשות לאתי אמון. השאר לא הפסיקו לדבר על כך (אמנם במחשכים
)שאתי לא אמינה. לינוי ועדי אף העלו השערה, כי אתי היא שתולה מטעם ההפקה.

didush100

New member
גם אני חשבתי על זה שהיא שתולה

זה נראה כאילו אומרים לה מה לעשות כדי ליצור בלגאן ואקשן.

רגע רק רגע

Active member
אני מקווה שזה כך בעיקר בשבילה.

אני יודע שאת בעד אתי, אבל בימים האחרונים התגלה עוד צד של אתי מלבד ההצחקות והצד הזה... לא משהו, בלשון המעטה. הקטע שעדי ולינוי דיברו על אתי....ופתאום אתי צצה להן מאחורי הגב (הייתה צריכה לעשות רשימה של מה כל אחת צריכה שיביאו לה). היית צריכה לראות ת'פרצוף של עדי באותו הרגע.

didush100

New member
כן הבנתי שהיו איתה קטעים

אני עדיין אוהבת אותה לפחות יש סביבה עניין לא כמו היבשושיות האחרות

קרא לי קוזי אם זה נוח יותר עבורך../images/Emo8.gif בכל אופן.

אורטל לא עומתה חזיתית מול אתי,אבל כן זרקו לה דניאל וליז שהמקור מבחינתם אמין מאוד והבהירו לא באופן מפורש שזו אתי.ואורטל הבינה טוב מאוד ושתקה. אתי תופעה באמת לא ראיתי כזו בחורה שלא מודעת לעצמה הרבה זמן.וכן ראיתי גם את פרידה,דנה ונופר. ליאן יכולה לעשות עם המידע הרבה,מספיק שהיא מספרת לאורן ואיתן,זה כבר נותן לה נקודות פלוס אצלם,ומינוס לאתי.WIN-WIN. כן שמתי לב שעדי נכנסה למראה ההמולה שהתרחשה באמבטיה,אבל איילת כבר ישבה שם ושמעה את המידע בהלם כמו עדי,אז איך בדיוק אתי ניסתה להפיל את זה על איילת? מוזר. עדי לא היתה צריכה את העדכונים של לינוי,היא חזרה ואמרה גם לבן ואחרות שהיא פיקפקה באמינות המידע שבא מאתי,ולכן שאלה אותה באותו ערב את בטוחה? טוב אני פורש.. לילה טוב

רגע רק רגע

Active member
ליל מנוחה...

בקטנה לפני השינה - ליאן לא יכולה לעשות כלום אל מול הבנים. הם לא בדיוק מעוניינים בכל סוג של קשר איתה. הם גם די בורחים מכל הבלאגן שהיה. כשעדי שאלה את אתי- אתי לא אמרה לה שהיא ראתה. היא אמרה שאיילת הייתה איתה ומכאן הבלבול שהיה לעדי. היא ציינה זאת במפורש היום בשיחה עם לינוי. חלומות נעימים.

JasPoint

New member
מקווה שהמסיבה תהיה פרועה כמו באח הגדול

זוכרים מה קרה במסיבה הראשונה בעונה הקודמת של האח? יהיה קשה להתעלות על זה, אבל שינסו לפחות...

JasPoint

New member
אתה יודע מה...

אני לא תולה שום תקוות בגברים שם. אבל מי צריך גברים.. אפשר סתם נשיקה בין שתי בנות כמו במסיבה ההיא עם הסיווניות
האמת שזה די מאכזב. כמעט כל הבנות באח הגדול היו הרבה יותר פרובוקטיביות מאלה של הדור הבא. אולי סירסו את כולם לפני הכניסה לוילה שם

didush100

New member
הבעיה היא לא בבנות אלא בבנים

הם כ"כ משעממים שעם אם ג'יזל היתה שם זה לא היה עוזר

רגע רק רגע

Active member
נשיקה בין שתי בנות...

תחטא לפורמט התכנית. שתי בנות שאמורות "לריב" על ליבו של גבר מתנשקות?! באח הגדול אין מטרה אמיתית ולכן האפשרויות פתוחות לכל תרחיש אפשרי (כולל תרחישי הפקה
). עפ"י הפרסומים, הבנתי שאת הברית עשה המוהל הכי טוב בארץ

didush100

New member
יש מצב שמרוב יייאוש זה עוד יקרה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל בטח לכם זה לא יפריע

didush100

New member
אהלן../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מה קורה? לא ראיתי היום כמעט הפסדתי משהו מעניין?

Brotherholic

New member
היי דידוש, גם אני כמעט ולא ראיתי היום, מסתבר

שכרגע איתן בדייט עם המתחסדת (ליז)...נראה לי שכבר הרבה זמן, אולי זה אומר שזה דייט מוצלח שזה אומר לסבול עוד הרבה זמן את הקרצייה.

didush100

New member
הי מותק../images/Emo24.gif

אוי ואבוי עם ליז??? אני חייבת את האטמים שלי כשאני רואה אותה. כל הלחישות החרישיות שלה עם הש השורקת ברררררר זה מעביר בי חלחלה אני לא מסוגלת לשמוע אותה היא כזאת מלוקקת שזה נורא!!!!

רגע רק רגע

Active member
דידוש ../images/Emo140.gif

לא הפסדת כלום.... רק את היום הכי בלאגן שהיה עד עכשיו
תחזרי... קשה לי לעשות משמרות כפולות

למעלה